Benetússer viu la seua Setmana Santa més especial celebrant 75 anys de La Passió

Consulta el programa d'actes previst per a la Setmana Santa de Benetússer 2024

Guardar

Diumenge de Rams a Benetússer
Diumenge de Rams a Benetússer

Benetússer ha començat la seua Setmana Santa 2024 amb una celebració especial, marcant el seu 75 aniversari de La Passió amb una sèrie d'esdeveniments que han unit a confraries, germandats i veïns en una mostra de devoció i tradició arrelada en el més profund de la seua cultura.

El dissabte a la nit, la parròquia Nostra Senyora del Socors va ser l'escenari de l'emotiu Pregó de la Setmana Santa, en el qual l'alcaldessa i presidenta de la Junta Central de Setmana Santa, Eva Sanz, va donar la benvinguda a uns dies plens de significat religiós i artístic per a la comunitat. La periodista local Lola Bañón va oferir un discurs commovedor durant el pregó, teixint experiències personals amb reflexions sobre la figura de Jesucrist i el valor de la tradició.

L'esdeveniment també va incloure el lliurament del premi al cartell anunciador de la Setmana Santa 2024, que va recaure en M. Dolores López Alabau, seguit d'un concert coral i recital de poesia. Un dels moments més esperats va ser el trasllat de la imatge del Santíssim Crist de la Misericòrdia, una tradició en la qual les dones de la confraria porten la imatge a coll al ritme dels tambors.

El Diumenge de Rams, els carrers es van omplir de vida amb la benedicció de palmes i rams d'olivera en la plaça de l'Ajuntament, seguida d'una processó fins a la parròquia Nostra Senyora del Socors, on es va celebrar una missa cantada. L'Agrupació Cultural La Passió va oferir representacions de la vida pública de Jesús, transportant als espectadors a l'època bíblica amb escenes emotives i la participació activa de la comunitat. Consulta ací el programa d'actes Setmana Santa de Benetússer 2024.

La Passió de Benetússer

Estos dies, la població de Benetússer es transforma per a acollir les representacions de la Vida, Passió, Mort i Resurrecció de Jesucrist de la mà de l'Agrupació Cultural La Passió, festivitat que ja compta amb 75 anys d'història i que cada any atrau a un nombre creixent de veïns i visitants.

Després de la representació, este diumenge, de l''Entrada de Jesús a Jerusalem' i 'Vida pública de Jesús', els pròxims dies, aquelles persones interessades podran gaudir d'altres recreacions, que pots consultar en este enllaç:

  • Dijous 28 de març, a les 22.30 hores: Escenes sacres Dijous Sant
  • Divendres 29 de març, a les 11.00 hores: Juí + Processó Carrer de l'Amargor. A les 22.30 hores: Representació del Davallament
  • Dissabte 30 de març, a les 22.30 hores: Representació de la Resurrecció

La Setmana Santa de Benetússer no sols és un esdeveniment religiós, sinó també una manifestació cultural i comunitària que reafirma el vincle entre els seus habitants i el seu patrimoni.

Destacats