SaLITRE, el festival de la Diputació de València, finalista en els premis Iberian Awards

El certamen, que fusiona la literatura amb la música i les arts escèniques, és finalista d'aquests guardons en la categoria de Millor festival no musical

Guardar

Santi Balmes, al Centre del Carme
Santi Balmes, al Centre del Carme

'SaLITRE', el certamen de la Diputació de València que fusiona la literatura amb la música i les arts escèniques i que va celebrar el mes de novembre passat la seua primera edició, és finalista dels Iberian Festival Awards 2022 de Lisboa.

Estos premis s'emmarquen en el Talkfest - International Music Festivals Forum, que celebra la seua 10a edició els dies 25 i 26 de març a Lisboa. La sisena edició dels Iberian Festival Awards 2022, que reconeixen les contribucions i els assoliments dels organitzadors de festivals i els agents de la indústria cultural en 2021, tindrà lloc demà dissabte, 26 de març, en l'Auditório Lispolis de Lisboa.

'SaLITRE. Festival de Literatura del Mediterrani', impulsat per l'Àrea de Joventut i Esports de la corporació, és finalista en la categoria de Millor festival no musical. El certamen va celebrar la seua primera edició al Centre del Carme, el MuVIM i la Beneficència, i va comptar amb un cartell del qual van formar part els artistes La Mala Rodríguez; Santi Balmes, el cantant de Love of Lesbian que va presentar el seu últim llibre; la cantautora Suu; els novel·listes Alberto Torres i Marta Barrio –guanyadora del Premi Tusquets de Narrativa–, i els poetes Rosa Berbel, Irene Reyes-Noguerol i Mario Obrero, el guanyador més jove del Premi Loewe de Poesia a la creació jove.

Per al diputat de Joventut, Andrés Campos, la selecció del festival SaLITRE com a finalista dels Iberian Festival Awards 2022 és un "reconeixement internacional al treball realitzat des de la Diputació de València secundant proposades de qualitat que generen un impacte real i fomenten el desenvolupament creatiu dels joves valencians".

Arxivat a:

Destacats