Sagunt a escena triomfa amb els seus espectacles artístics

El lema d'aquest any és "Recuperem l'escena"

Guardar

Sagunt_a_escena
Sagunt_a_escena

El passat 4 d'agost va tenir començament la 37a edició de Sagunt a Escena, el festival de l'Institut Valencià de Cultura.

La primera actuació va vindre de la mà de The Wolves, que van convertir la via pública una jungla del consum, el poder, la fama i l'estatus a partir de moviments coreogràfics.

A continuació, va tenir lloc l'actuació del pianista valencià Jorge Tabarés, que va rendir un homenatge a Alicia de Larrocha -una de les pianistes més importants del segle XX-.

"InCovidsació en Do Major" -l'espectacle de dansa creat per la coreògrafa Sol Picó, juntament amb el músic J.S Chapi- va tenir lloc al Teatre Romà de Sagunt. La improvisació, la repetició, el minimalisme i el símil de relacions humanes amb la situació actual van fer de l'obra un èxit total per part del públic.

Aquest dijous 6 d'agost, actuarà la companyia de circ Nostraxladamos, amb l'espectacle "Al Tall". Serà un espectacle ple d'humor i joc amb el públic. El mateix dia a les 22 hores tindrà lloc l'actuació de la companyia A tir, amb la presentació d'"Ingovernables". Serà un homenatge a les veïnes que lluiten per defensar el territori i protegir l'habitatge.

El 7 d'agost es presentarà "El desig d'estar junts", una obra en la qual set éssers vius, bastant diferents, compartiran un mateix llenguatge: el circ.

El 8 d'agost serà de l'estrena de "Elektra.25", de Talaia i dirigida per Ricardo Iniesta, i també "Maletes a Terra" tindrà el seu lloc, mitjançant escenes inspirades en esdeveniments històrics, encara que connectant amb l'època d'actualitat.

Sagunt a Escena continuarà oferint actuacions fins al 5 de setembre, amb un concert a càrrec de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, que tancarà el festival.

Destacats