Sagunt a Escena s'omplirà hui d'humor amb ‘The Audition’ de Xa Teatre

Guardar

XA_w-1024x678
XA_w-1024x678

El festival Sagunt a Escena hui en l'escenari del Off Romà, amb 'The Audition', un espectacle circense ple d'humor, de la companyia Xa Teatre.

L'espectacle, gratuït i per a tots els públics, es podrà veure al costat del Teatre Romà a les 21,30 hores. En 'The Audition' hi ha un càsting per al llac dels cignes i dues aspirants disposades a tot. És qüestió de vida o mort. Aquests cignes poden ser molt antipàtics. Ballar o morir, aqueixa és la qüestió. Amb l'excusa de presentar-se a una audició de dansa clàssica, les dues arestes aprofiten l'ocasió per a demostrar les seues grans habilitats i com no per a fer visibles les seues desavinences en la seua relació professional, açò si ho fan a dalt del trapezi.

Xavi Castelló i Alba Blanco són els actors i creadors d'aquest divertit espectacle circense.

La programació del Off Romà continuarà el 24 d'agost amb 'Ekilibuá', de la companyia Maintomano, que substituirà a 'Petjades en l'arena' per lesió del seu intèrpret Didi Rodan.

A més aquest cap de setmana arriba al Teatre Romà 'La Guerra de les dones' (Lisístrata), una versió inèdita de Miguel Narros de l'obra de Aristòfanes, interpretada per Estel Morente, que compta amb coreografia d'Aida Gómez amb col·laboració d'Antonio Canales i direcció musical de Juan Carmona

Arxivat a:

Destacats