Raimundo Amador tanca hui els Concerts dels Vivers

Guardar

Raimundo Amador
Raimundo Amador

Arriba el final dels Concerts de Vivers en el marc de la Gran Fira de València, després d'una programació diversa en què han tingut cabuda tots els estils musicals, que ha aconseguit omplir de públic el recinte cada nit. L'artista encarregat de tancar de manera brillant el cicle serà Raimundo Amador en la cita de hui dissabte.

Raimundo Amador és el màxim representant de la fusió del flamenc i el blues. Es tracta d'un artista els directes del qual es caracteritzen per estar plens d'energia i intensitat, i una trajectòria plena de col·laboracions amb grans artistes de tot el món, com BB King, Björk o Camarón de la Isla.

Considerat un dels guitarristes més emblemàtics del nostre panorama musical, es va donar a conéixer l'any 1980 amb el mític grup Pata Negra, que va formar amb el seu germà. Des d’eixe moment no ha parat de pujar-se als escenaris i s'ha constituït com el major exponent d'eixa fusió clau de la música nacional que és el flamenc-blues.

Amador tanca l'edició 2016 dels Concerts de Vivers, pels quals han passat referents de la música internacional, exponents de la música valenciana, estils per a públics diversos i noms com Anastacia, The Alan Parsons Project, Quilapayún, Toquinho & María Creuza, Los Suaves, Senior i el Cor Brutal, Cuello, Tórtel, Los Glurps, Ley DJ, Chambao, Muchachito Bombo Infierno, John Acquaviva, Kostrok, Mr. West, AAPAES, Boranimals, Five Points, Toni Copas, Electronicall, Delizeews, Nate Cabrera, Steve Vai, Melody Gard, Aspencat, Green Valley, Auxili, El Barrio, Julian Marley, Mediterranean Roots, Candela Roots, Electric Light Orchestra, Gloria Gaynor, Xavi Castillo, The A-Fonics, Òscar Briz, Ilegales…

Horari: obertura de taquilla a les 19:00h, obertura de portes a les 20:00h. Baron Dandy: 21:00h. Raimundo Amador: 22h. Preu en taquilla: 20€

Destacats