Rafa Alarcón i Flipy actuen en 'Les Nits del Museu' amb el seu espectacle 'Dos chiflados y un monólogo' sobre la vida del científic més divertit de la televisió

Guardar

NITSDEMUSEU-16
NITSDEMUSEU-16

L'escenari del llac del Museu de les Ciències acull hui l'actuació de Rafa Alarcón i Flipy "Dos chiflados y un monólogo"', un espectacle interactiu que recorre la vida del científic més divertit de la televisió i inclourà alguns dels seus famosos experiments. Amb aquesta cita finalitza la tercera edició de 'Les Nits del Museu', el programa d'actuacions i humor en directe de la Ciutat de les Arts i les Ciències que ha omplert de riures les nits dels dijous d'estiu. Les entrades poden adquirir-se en www.cac.es/nits i en taquilles del Museu de les Ciències i de l'Hemisfèric, o bé a través del telèfon 96 197 46 86.

Després d'anys realitzant els seus experiments en 'El Formiguer', Flipy s'ajunta amb el còmic Rafa Alarcón en un espectacle de monòlegs divertits en els quals repassen la sorprenent vida del científic més divertit de la televisió. 'Dos chiflados y un monólogo' és un espectacle interactiu amb experiments i classes per a lligar incloses.

Una altra de les propostes nocturnes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per al dijous és el planetari en directe 'Les Nocturnes', a les 21.00 hores en l'Hemisfèric. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobreix de milers d'estels per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i coneixen de prop planetes com Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l'atmosfera perfecta per a gaudir del firmament.

Arxivat a:

Destacats