Piacere dei Traversi actuen a l'Almodí

Guardar

Piacere- dei -Traversi
Piacere- dei -Traversi

Piacere dei Traversi és el grup format per Carmen Botella (cant) i Silvia Rodríguez, Laura Palomar i Marisa Esparza (flautes travesseres renaixentistes), que interpretaran demà dijous a l'Almodí el programa "De Natura Mulieres: la dona creadora". Es tracta d'una experiència en clau femenina, sonora, rica en matisos i colors i que rarament és presentada davant del públic, on es proposa la recreació de música del Renaixement mitjançant una de les combinacions instrumentals més refinades i volgudes de l'època: el consort de flautes travesseres renaixentistes.

És la nova cita del cicle "Cambra al Palau" del Palau de la Música en l'històric edifici gòtic, i les i els assistents podran escoltar obres de dues grans compositores com són Vittoria Aleotti i Magdalena Casulana, en concret dels llibres Ghirlanda de madrigali a quatro voci d'Aleotti i Primo libro di madrigali de Casulana. A més interpretaran l'única obra conservada de la compositora espanyola Gracia Baptista. Prèviament, l'actor Tonino Guitián presentarà el concert al públic assistent.

La pròxima cita d'aquest cicle serà el 30 d'octubre amb la soprano María Bazal i Carlos Apellániz. En novembre actuaran el 10 el Trio Iturbi format pel violinista Fernando Pascual, el violoncel·lista Jorge Fanjul i el pianista Óscar Oliver, el 13 amb el violoncel·lista Mariano García i el pianista Jorge Nava, el 27 amb la flautista María Dolores Vivó, la viola Pilar Marín i l'arpista Luisa Domingo, el 30 amb SOVBQ, format pels trompetistes Javier Barberá i Raúl Junquera, el trompa Santiago Pla, el trombó Rubén Toribio i el tuba David Llácer i, conclourà la present edició el 4 de desembre amb Daniel Binelli Quinteto, format pel bandoneó Daniel Binelli, la pianista Polly Ferman, el violinista Enrique Palomares, el violoncel·lista Gustavo Nardi, la contrabaix Inés Rojas, la veu Analía Buetti i Pilar Álvarez i Claudio Hoffmann, coreografia i ballarins.

Destacats