El Palau de la Música lamenta la pèrdua del pianista alemany Lars Voght

Li dedicarà el concert d'abonament del pròxim 24 de novembre

Guardar

Pianista alemany Lars Voght
Pianista alemany Lars Voght

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, el director del Palau, Vicent Ros i el director titular de l'Orquestra de València, Alexander Liebreich, han lamentat la mort del pianista Lars Voght i la pèrdua d'un dels grans concertistes internacionals, que va actuar en tres ocasions a l'auditori valencià, una d'elles amb l'Orquestra de València.

El pianista y director alemany estava programat per al concert d'abonament del pròxim 24 de novembre, junt amb l'Orquestra de València i sota la direcció d'Alexander Liebreich, per a interpretar el cèlebre Concert per a piano núm. 21 de Wolfgang Amadeus Mozart, un dels tres programes del cicle "Playing Mozart" dedicat al geni salzburgués. Tello ha anunciat que el Palau de la Música li dedicarà aquest programa on, a més, es podrà escoltar "Ulcut" del pròxim compositor resident, Pascal Dusapin, així com "La mer" de Claude Debussy. El Palau de la Música està treballant en l'actualització del programa.

Lars Voght va debutar al Palau de la Música el 2008 amb la Bayerischen Rundfunks Kammerorchester, dirigint i interpretant el Concert per a piano núm. 12 de Mozart. Eixe mateix any va tornar en recital i el 2013, va tornar al Palau de la Música per a tocar el Concert per a piano de Piotr Ilitx Txaikovski, junt amb l'Orquestra de València, dirigida per Yaron Traub.

Destacats