Oferta especial: 2x1 en entrades per a l'exposició 'Dalí Cibernético' a València

Bombas Gens Centre d’Arts Digitals celebra el Dia Internacional dels Museus amb una promoció d'entrades i obrint excepcionalment el refugi antiaeri

Guardar

Exposició ‘Dalí Cibernético’ en Bombas Gens Centre d’Arts Digitals de València
Exposició ‘Dalí Cibernético’ en Bombas Gens Centre d’Arts Digitals de València

Este dissabte 18 de maig, Bombas Gens Centre d'Arts Digitals s'unix a la commemoració del Dia Internacional dels Museus amb una oferta especial que promet una experiència única per als visitants. Sota el lema "Museus per l'educació i la investigació", el centre cultural de Marxalenes ha preparat una jornada repleta d'activitats que inclouen descomptes en l'entrada a l'exposició 'Dalí Cibernético', visites gratuïtes al refugi antiaeri de la Guerra Civil i un agradable vermut Vittore al seu jardí mediterrani.

La iniciativa principal d'este dia especial és el 2x1 en les entrades per a l'experiència 'Dalí Cibernético', una mostra que ha captivat a més de 22.000 visitants en poc més d'un mes. Des del dilluns, tant en taquilla com en la web de Bombas Gens, els interessats podran adquirir les seues entrades amb esta promoció exclusiva per a gaudir de l'obra del geni surrealista Salvador Dalí des d'una perspectiva tecnològica innovadora.

A més, durant la vesprada del dissabte, el centre cultural obrirà les portes del refugi antiaeri de la Guerra Civil de manera excepcional, de 16.00 a 18.00 hores, oferint l'oportunitat d'explorar este espai històric de manera gratuïta. Situat en les entranyes de l'edifici, este refugi és l'únic del seu tipus visitable a la ciutat i oferix una ullada reveladora a un període crucial de la història espanyola.

Per als qui desitgen gaudir d'un moment de relax i distensió, Bombas Gens oferix la possibilitat de gaudir d'un vermut Vittore en el seu encantador jardí mediterrani, entre les 18.00 i les 21.00 hores. A més, esta promoció se suma al 2x1 i s'aplicarà també a les consumicions, creant així una experiència completa per als visitants que desitgen prolongar la seua estada en el centre cultural.

Dia Internacional dels Museus

Artur Duart, director de Bombas Gens Centre d'Arts Digitals, destaca la importància d'esta jornada especial en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus: "Amb esta celebració, l'ICOM reconeix la contribució dels museus a l'educació i la investigació, aspectes fonamentals per al desenvolupament cultural i social de la nostra societat. 'Dalí Cibernético' és un exemple de com l'art digital pot acostar el llegat de grans artistes com Salvador Dalí a noves generacions, explorant la seua obra des d'una perspectiva innovadora i atractiva".

La jornada especial del pròxim 18 de maig en Bombas Gens Centre d'Arts Digitals coincidix a més amb el 120 aniversari del naixement de Salvador Dalí, afegint un significat encara més especial a esta celebració doble que busca retre homenatge al geni creatiu del surrealisme i promoure l'accés a l'art i la cultura de manera inclusiva i accessible per a tots.

Destacats