#NavidadenCAC, planetari 'Les Nocturnes d'hivern' i conéixer al Losillasaurus giganteus, propostes d'oci en la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències obri la seua programació nadalenca

Guardar

dinosaurios
dinosaurios

A partir d'esta setmana, l'espai cobert del Passeig de Boterells en l'Umbracle acull la #NavidadenCAC: un programa especial amb diferents activitats i tallers nadalencs, pista de gel, comprat amb més de 30 llocs, racó solidari, zona de 'foodtrucks', photocall nadalenc i un pessebre monumental amb més de 300 peces.

A més, compta amb un convidat molt especial: el Pare Noel que estarà el dissabte i el diumenge per a arreplegar les cartes dels xiquets i explicar divertits contes nadalencs. També dissabte, a les 13.00 tindrà lloc l'actuació musical de Pep el Botifarra amb el seu espectacle 'Ja a dalt Nadal'.

A l'altura de l'Hemisfèric se situa la pista de gel real per a gaudir de l'experiència de patinar en un entorn únic com és la Ciutat dels Arts i les Ciències. En el mercat artesanal, els visitants podran recórrer més de 30 llocs on s'exposaran des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintage o joguets de fusta. També destaca la varietat en l'oferta gastronòmica amb els 'foodtrucks' que s'instal·laran en este espai.

'Les Nocturnes d'hivern'

A més de la seua cartellera habitual amb documentals IMAX i animació 3D, l'Hemisfèric ofereix aquest cap de setmana l'oportunitat de conéixer i identificar alguns dels estels i constel·lacions visibles en el cel hivernal a través del planetari 'Les Nocturnes d'Hivern', que se celebra este dissabte, 17 de desembre, a les 20 hores.

A través de la narració en directe d'un expert en planetes, el públic escolta històries mitològiques associades a alguns dels estels i constel·lacions típiques del cel nocturn durant l'estació freda de l'any. Esta sessió de planetari trau el cap als límits de la nostra galàxia, la Via Làctica, des d'on albirar a les nostres "veïnes galàctiques", les famoses Gran i Xicotet núvol de Magallanes. També forma part de la programació de 'Passaport a l'Espai'.

Una altra de les novetats destacades en la Ciutat de les Arts i les Ciències són les dues noves rèpliques de dinosaures que poden contemplar-se en el Museu de les Ciències: una rèplica corpòria a grandària real de Losillasaurus giganteus de 20 metres de longitud prestat per l'Ajuntament de Llaures dels Oms, i un esquelet de Spinosaurus amplien la mostra 'Els nostres dinosaures' del Museu de les Ciències. Ambdues s'exposaran en la zona exterior on s'exhibeixen altres reconstruccions completes de dinosaures.

Destacats