El Museu de les Ciències organitza accions especials aquest mes pel Dia de la Infància i l'Adolescència

Els caps de setmana de novembre s'han programat tallers de la 'Ciència a Escena' i del musical científic 'Ramona y Cajal'

Guardar

Un dels tallers organitzats al Museu de les Ciències
Un dels tallers organitzats al Museu de les Ciències

El Museu de les Ciències dedica el mes de novembre a la infància i adolescència amb accions especials entre els quals destaquen tallers científics dirigits xiquets, xiquetes i adolescents tutelats per la Generalitat Valenciana i activitats de divulgació entre el públic visitant.

Per aquest motiu, en col·laboració amb la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, tots els caps de setmana de novembre s'han programat tallers de la 'Ciència a Escena' als quals assistiran xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social i que es troben sota la tutela de la Generalitat Valenciana, amb la finalitat d'acostar la ciència, l'oci i la cultura a les xiquetes, xiquets i adolescents.

A més, el dissabte 20 i el diumenge 21 de novembre, també es realitzaran sessions especials del musical científic 'Ramona y Cajal. El secreto del Museo'. El dissabte 20 de novembre a partir de les 19 hores la Ciutat de les Arts i les Ciències s'il·luminarà de blava pel Dia de la Defensa dels Drets de la Infància i Adolescència, que es commemora en honor a l'aprovació de la Declaració dels Drets del Xiquet en 1959 i a la Convenció sobre els Drets del Xiquet en 1989, el tractat internacional més ratificat de la història.

Amb aquestes accions, des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, es persegueix una vegada més materialitzar el seu compromís social, conscienciant i sensibilitzant als seus visitants i a la societat en general sobre la defensa dels drets dels xiquets i xiquetes i del seu important paper en la nostra societat.

Destacats