Mostra Viva estrena en la seua secció oficial l'esperada pel·lícula de Haneke "Happy end"

L'estrena a València es produirà el dissabte 7 d'octubre a les 21,30 hores en Aragó Cinema

Guardar

Fotograma "Happy end"
Fotograma "Happy end"

La Secció Oficial de Mostra Viva estrena aquest dissabte en Aragó Cinema una de les cintes més esperades del festival. Es tracta de la nova pel·lícula del director austríac Michael Haneke "Happy End". La projecció en el certamen d'aquest llargmetratge, estrena a València, protagonitzat per Isabelle Huppeert, Jean-Louis Trintignant i Mathieu Kassovitz ha despertat una gran expectació entre els aficionats, ja que es tracta del retorn del cineasta a la gran pantalla des que en 2012 obtinguera l'Oscar a la Millor pel·lícula de parla no anglesa amb "Amor", Palma d'Or en el Festival de Cannes i també Globo d'Or.

Happy End és un drama de producció francesa de 110 minuts de durada que gira entorn d'una família burgesa que posseeix una empresa a Calais al costat de campaments on viuen milers de refugiats.

La cinta va ser nominada a la Palma d'Or de l'últim Festival de Cannes i va anar també nominada a Best International Film, Munich Film Festival o Sydney Film Festival 2017Michael Haneke és un director i gruionista de reconegut prestigi pel seu estil ombrívol, torbador i inquietant. Les seues pel·lícules sovint tracten problemes de la societat moderna, i solen causar controvèrsia. Entre els seus títols més reconeguts figuren "El pianista" (2001). Gran Premi del Jurado en el Festival de Cannes); "Caché" (2005), Premi al Millor Director en el Festival de Cannes i Premi a la Millor Pel·lícula i Millor Director en els Premis del Cinema Europeu 2005 o "La cinta blanca" (2009). Palma d'Or en el Festival de Cannes i Globus d'Or a la Millor pel·lícula Estrangera.

Les pel·lícules seleccionades per a participar en la Secció Oficial de Mostra Viva del Mediterrani que enguany torna a ser competitiva opten a un premi de 4.000 euros i al guardó Pont del Mediterrani.

Arxivat a:

Destacats