Monòleg d'humor, improvisació i música amb el còmic Jesús Manzano hui en "Les Nits del Museu"

Guardar

PRES_Les_nits
PRES_Les_nits

El còmic Jesús Manzano ofereix hui l'espectacle d'humor, improvisació i música 'No disparen al guitarrista' en una nova cita de 'Les nits del Museu', el programa de monòlegs en directe que se celebren tots els dijous d'agost a les 23 hores en l'escenari del llac del Museu de les ciències.

Jesús Manzano, col·laborador i guionista del programa 'El Hormiguero', combinarà el seu monòleg d'humor i improvisació amb els concordes de la seua guitarra en aquest espectacle en el qual comptarà amb la complicitat dels espectadors. Les entrades poden adquirir-se en www.cac.es i en taquilles de la Ciutat de les Arts i les ciències.

Una altra de les opcions per a les nits d'estiu en la Ciutat de les Arts i les ciències són "Les Nocturnes" els dimarts i dijous a les 22:00 hores en l'Hemisfèric. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobreix de milers d'estels per mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l'atmosfera perfecta per gaudir del firmament.

Destacats