Més Música al Carrer: Concert de l'Agrupació Musical de Patraix en el Mercat de Colón

Guardar

facebook.commercadocolonvalencia (2)
facebook.commercadocolonvalencia (2)

Hui, a les 12 hores, l'Agrupació Musical de Patraix oferirà un concert en el Mercat de Colom dins de la programació de la proposta de la Regidoria de Cultura, Música al Carrer. Interpretarà peces de A. Alcalde, F. Ferrán, P. Hart i A. Márquez, per a acabar amb l'Himne regional valencià, del mestre José Serrano.

L'Agrupació Musical Patraix és una societat musical sense ànim de lucre que es constituïx l'any 1994 amb el nom de Els Trabucaires, i va canviar la seua denominació per l'actual l'any 2002. Compta amb una escola de música reconeguda per la Conselleria de Cultura, Educació i Esport en què es cursa el grau elemental i el preparatori per a la prova d'accés al conservatori, amb classes diàries impartides per professors titulats en solfeig i en totes les especialitats d'instruments de vent-fusta, vent-metall, corda, percussió i piano.

Així mateix, assistixen a l'escola d'esta formació diversos grups d'alumnes als cursos de jardí musical infantil per a xiquets de 5 i 6 anys i altres més a les classes d'adults, sense límit d'edat, en què es preparen adults, jubilats i persones discapacitades.

Els grups musicals que componen l'Agrupació Musical Patraix són: banda de música infantil, banda de música juvenil, banda de música titular, dos grups de càmera, un quartet de metalls, un quartet de clarinets i el grup coral, tots dirigits per Juan Antonio Pérez Pardo.

El repertori que interpretarà el diumenge inclou les peces musicals “Rúa da Fonte”, de A. Alcalde; “Lembranzas do Mar”, de A. Alcalde; “Las aventuras del Principito”, de F. Ferrán; “Cartoon”, de P. Hart; “La conga del fuego nuevo”, de A. Márquez, i “l’Himne regional valencià”, de J. Serrano

Destacats