Medusa Festival s'ajorna a 2021

Guardar

medusa ep
medusa ep

El festival Medusa Festival 2020 --programat inicialment a Cullera (València) el mes vinent d'agost-- s'ajorna a 2021, segons ha anunciat l'organització.

"Davant l'estat d'alarma generalitzada que ha durat pràcticament tres mesos i mig en tot el país i la volta a la nova normalitat ha fet veure a l'organització del festival la inviabilitat de poder dur-lo a terme durant aquest mes d'agost de 2020", expliquen els responsables de la cita musical.

"Junts tots els afectats tornarem si cap amb més força per a realitzar l'esdeveniment més gran possible durant el 2021. Noves aventures i nous reptes els que es presenten de cara al 2021 i a futures edicions, ja que el Medusa Festival vol mantenir viva la flama de ser el festival electrònic que més creix en tota Europa i vol continuar en aqueixa línia", afirmen des de l'organització.

La nova data de Medusa Festival serà del 4 al 9 d'agost de 2021 a la Platja de Cullera. Els seus impulsors continuen "treballant contra rellotge però entusiasmats amb l'objectiu de configurar un line up a l'altura". En aquest sentit, asseguren que "la resposta d'artistes i les seues oficines de representació està sent molt positiva".

En les pròximes setmanes, el certamen té previst anunciar les primeres confirmacions per a 2021 en els seus canals oficials (web i xarxes socials).

ENTRADES

Sobre les entrades s'habilitaran tres opcions: actualitzar l'entrada Medusa 2021 mantenint l'adquirida per a 2020; Entrada Òptima 2021, opció que ofereix la possibilitat de mantenir la teua entrada i, en cas de no poder assistir, vendre-la sense cap despesa de distribució, o devolució de l'entrada. A partir del 3 de juliol, s'obrirà el procés de devolució d'entrades a través de la web www.medusasunbeach.com.
Destacats