Màxim Huerta i Àlex Blanquer presenten les campanades d’À Punt

La radiotelevisió pública prepara el programa ‘Benvingut 2022’ que des de la plaça de l’Ajuntament de València mostrarà la festa de Cap d’Any en un poble de la Comunitat Valenciana elegit per votació de l’audiència

Guardar

Máximo Huerta À Punt
Máximo Huerta À Punt

Les campanades d’À Punt 2021 ja tenen nom propi: Màxim Huerta i Àlex Blanquer són els dos presentadors de la radiotelevisió pública que enguany traslladaran en directe l’emoció de la festa de Cap d’Any als espectadors i espectadores d’À Punt. El presentador de Bona vesprada i la conductora de Terra viva compartiran el raïm i el primer brindis de l’any nou des de la plaça de l’Ajuntament de València.

Benvingut 2022 serà un programa especial que s’emetrà, no sols des de la plaça de l’Ajuntament de Valencià, sinó també des d’un poble de la Comunitat Valenciana que triarà l’audiència d’À Punt.

Els espectadors i espectadores podran votar pel seu favorit, a partir del divendres 3 de desembre fins al divendres 17 de desembre, participant a través del web d’À Punt Mèdia. Aqueix dia el programa farà una edició especial on es triarà el poble amb el qual Màxim Huerta i Àlex Blanquer connectaran la nit de Cap d’Any. Allí hi haurà una unitat mòbil per animar els veïns i veïnes perquè hi participen en la festa.

À Punt prepara ja la programació nadalenca que inclourà diversos especials amb els resums informatius de l’any, entretinguts espais dedicats a l’humor, la música i la gastronomia, a més de pel·lícules destacades en la cartellera i una programació infantil especial de La Colla per acompanyar l’audiència que incorpore la cadena pública valenciana a les seues festes en família.

Arxivat a:

Destacats