Masaaki Suzuki dirigirà a la Philharmonia de Londres en el concert d'abonament del Palau de la Música de València

Guardar

Masaaki Suzuki (c)Marco Borggreve 001
Masaaki Suzuki (c)Marco Borggreve 001

El mestre nipó Masaaki Suzuki dirigirà a la Philharmonia de Londres en el concert d'abonament del Palau de la Música de València, programat per al pròxim 26 d'abril, en substitució de John Eliot Gardiner, que ha cancel·lat la seua actuació per motius aliens a la voluntat de l'auditori valencià. El mestre britànic, que ha decidit estendre el seu període fora dels escenaris durant uns mesos més, tenia prevista una extensa gira espanyola i dirigir també a Barcelona, Madrid, Oviedo i Alacant.

Tant el programa, que inclou l'Obertura "Egmont" de Beethoven, el Concert per a violoncel i orquestra de Schumann i la Simfonia núm. 6 de Dvořák; com el solista, el famós violoncel·lista francés Jean-Guihen Queyras, es mantenen.

Masaaki Suzuki és fundador i director musical del prestigiós Bach Collegium Japan. A més de col·laborar amb reconeguts conjunts d'època; el mestre és convidat a dirigir orquestres de diversos repertoris, abastant composicions de Britten, Beethoven, Fauré, Mahler, Mendelssohn, Mozart i Stravinski; amb agrupacions com la Baltimore Symphony, l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Nacional Danesa, Deutsches Symphonie Orchester Berlin, Gewandhausorchester Leipzig, Filharmònica de Nova York o la San Francisco Symphony entre altres.

Arxivat a:

Destacats