María Oliver diu que el TEM “està al servici de la ciutadania i col·laborarà amb l’Escalante, que és molt més que un espai”

María Oliver ha signat este dimarts el conveni per a la programació de l’Escalante en el Teatre El Musical

Guardar

1115 Firma conveni TEM-Escalante 2
1115 Firma conveni TEM-Escalante 2
1115Oliver conveni TEM+Escalante

El Teatre El Musical (TEM) serà l'escenari que albergarà la programació de l’Escalante fins al mes de març. Si bé “l'Ajuntament està obert a seguir col·laborant amb este centre teatral de la Diputació, ja que el TEM és una dotació pública que està al servici de la ciutadania i l’Escalante és molt més que un espai”, segons ha manifestat hui la regidora d'Acció Cultural i responsable del TEM, María Oliver, després de signar el conveni entre l'Ajuntament i la Diputació Provincial que regula el trasllat de la citada programació.

Este acord, que ja ha entrat en vigor i, en principi, té validesa fins al mes de març, contempla que totes les despeses extraordinàries que se’n deriven seran assumides per la Diputació de València.

En paraules de María Oliver, el conveni “és fruit de la col·laboració entre dos administracions públiques que han donat una solució ràpida i eficaç al problema detectat en la sala Escalante, situada en el carrer de Landerer”.

“En advertir el perill de despreniments en el pati de butaques de l’Escalante, els dos teatres adaptaren les dates de les diferents programacions i així demostrarem que, amb voluntat política, els nous governs fem de la necessitat una virtut”. De fet, ha explicat, “a partir d'este incident optimitzarem encara més el TEM, i prova d'açò és la quantitat d'escolars que acudixen al teatre de la plaça del Rosari atrets per la programació de l’Escalante, i açò beneficiarà al barri perquè, a pesar que és una qüestió secundària, este augment dels espectadors que passaran per ací serà un impuls de revitalització del Cabanyal”.

Destacats