'Mamma Mia!' torna a l'escenari del Teatre Principal de València

Guardar

MAMMA MIA! es va estrenar a Espanya el 10 d'octubre de 2004 al Teatre Lope de Vega de Madrid. S'ha representat ininterrompudament durant 7 temporades (2004- 2011) amb més de 2.100 representacions, i més de 2 milions d'espectadors, que l'han convertida en el musical de major permanència en la cartellera espanyola.

Des de la seua estrena a Londres fa 18 anys, MAMMA MIA! s'ha convertit en aquest temps en un fenomen en l'àmbit mundial. Un fenomen musical, un fenomen fan i un fenomen sociològic que entusiasma cada nit més de 10.000 persones a tot el món.

Actualment conviuen en cartell 9 produccions al món, i l'espectacle ha sigut vist per 60 milions d'espectadors. S'ha representat en 440 ciutats i, després de 18 anys en cartell ininterrompudament, es continua representant-se amb gran èxit al West End londinenc.

Amb un magnífic elenc totalment renovat i encapçalat per Nina, el fenomen MAMMA MIA! arriba a les principals ciutats de la geografia espanyola, com ara Sevilla, Mallorca, Vigo, Logronyo, Pamplona, Lleida, Santander, Granada, Roquetas, Múrcia, Xerés, Màlaga, Oviedo, Còrdova, Burgos, Saragossa, València, A Corunya, Valladolid, Tenerife, Las Palmas, Alacant, Gijón i Donosti, entre d'altres.

Amb música i lletra de Benny Andersson i Bjrn Ulvaeus, MAMMA MIA! està escrita per Catherine Johnson i dirigida per Phyllida Lloyd. MAMMA MIA! ha sigut coreografiada per Anthony van Laast, escenografia a càrrec de Mark Thompson, disseny de llums per Howard Harrison, disseny de so per Andrew Bruce i Bobby Aitken, i la supervisió musical, material addicional i arranjaments són de Martin Koch.

Destacats