Madrid acull hui el primer concert de la gira nacional de Sona la Dipu

Lígula i Meridian Response, guanyadors de Sona la Dipu 2016, recorreran Madrid, Barcelona, Zaragoza, Castelló, Málaga, Murcia, Alcalá de Henares, Valladolid, Salamanca i Granada junt amb Miss Caffeina i Carlos Sadness

Guardar

meridian 7
meridian 7

La mítica sala Joy Eslava de Madrid, epicentre de la cultura musical espanyola, acollirà aquest divendres 11 de novembre el primer concert de la gira de guanyadors de Sona la Dipu, protagonitzat en aquest cas per Meridian Response i La Bien Querida. La cita començarà a les 20:00 i els organitzadors auguren una sala plena en el qual serà l'últim concert de la gira de la Ben Volguda, després de recórrer Girona, Málaga, Madrid, Santiago de Compostela, Córdoba, León, Valladolid, Santander, Logroño o Granada, entre altres ciutats espanyoles. Meridian Response actuarà abrigallat per un dels grups més capdavanters del panorama musical actual.

Dóna inici així la primera gira de guanyadors organitzada pel programa musical de la Diputació, la qual continuarà durant els mesos de novembre, desembre i gener per les sales més importants del país. Radie 3 serà el mitjà oficial de la gira, a través del com es promocionaran els diferents concerts i es difondrà la música de les bandes guanyadores.

Meridian Response ho componen Marta Domingo i Luis Martín, encara que en les seues actuacions en directe aconsegueixen els set integrants. Amb referents com Beach House o José González, els seus temes adquireixen un estil dream pop. Després de la seua actuació de matí en la capital espanyola, Meridian Response actuarà durant els mesos de novembre i desembre al costat de Miss Caffeina a Barcelona, Zaragoza, Castelló, Málaga i Murcia.

Lígula, també guanyador de la novena edició de Sona la Dipu, començarà la seua gira l'1 de desembre, i acompanyats per Carlos Sadness recorreran les sales més emblemàtiques d'Alcalá de Henares, Valladolid, Salamanca, Granada, Almeria i Madrid.

A més de la gira nacional, tots dos grups al costat d'altres grups participants en el concurs, actuaran en múltiples festivals i concerts durant el pròxim any, tant en la província de València com en la resta d'Espanya.

En aquesta aposta de la Corporació per la promoció de les bandes valencianes i emergents, Sona la Dipu ha estat present per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi.

 

Agenda de concerts

La gira nacional dels guanyadors del Sona la Dipu arranca hui amb el concert de Meridian Response junt a La Bien Querida en la Sala Joy Eslava de Madrid, a les 20:00.

El cap de setmana vinent, Meridian Response i Miss Caffeina realitzaran concerts en tres ciutats diferents. El dijous 24 de novembre actuaran en la Sala Bikini de Barcelona, a les 20:00. L'endemà, el divendres 25 de novembre ho faran en la Sala López de Zaragoza, a les 21:00, i conclouran el cap de setmana amb un concert el dissabte 26 en la Sala Sants Club de Castelló, a les 20:30.

El mes de desembre comença amb els concerts de Lígula i Carlos Sadness, els qui es desplaçaran al centre de la península. El dijous 1 de desembre actuaran en la Sala Irish d'Alcalá de Henares, a les 21:30. L'endemà, el divendres 2 de desembre es traslladaran fins a Valladolid per a donar un concert en la Sala Porta Caeli a les 21:30. I el dissabte 3 de desembre interpretaran els seus temes en la Sala Potemkin de Salamanca, a les 23:00.

Lígula i Carlos Sadness continuaran la seua gira de concerts pel sud del país, i actuaran el divendres 9 de desembre en la sala Planta Baja de Granada, a les 21:00, i el dissabte 10 de desembre en la Sala Madchester d'Almeria.

Meridian Response i Miss Caffeina conclouran la seua gira en el mes de desembre. El divendres 16 de desembre actuaran a Málaga, en la Sala París 15, a les 21:00, i el dissabte 17 de desembre oferiran el seu últim concert d'aquesta gira en la Sala REM de Murcia, a les 22:30.

La primera gira de concerts nacional dels guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu finalitzarà a Madrid, en la Sala La Riviera, on Lígula i Miss Caffeina actuaran el dissabte 21 de gener a les 19:30.

Arxivat a:

Destacats