M-Clan, Zahara, Revólver, Tardor i Soleá Morente actuaran en el cicle 'A la llum de la lluna' al maig

Guardar

M-CLAN a la llum de la lluna música
M-CLAN a la llum de la lluna música

M-Clan, Zahara, Revólver, Tardor i Soleá Morente actuaran en la segona edició del cicle 'A la llum de la lluna', que se celebrarà a partir del pròxim 7 de maig en l'antic Monestir de Sant Miquel dels Reis de València.

Després de l'èxit registrat en la primera edició del festival desenvolupada durant els mesos de setembre i octubre, amb totes les localitats esgotades, la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha volgut mantenir aquesta iniciativa per a "fer costat al sector musical en les circumstàncies actuals".

A més, el govern valencià segueix amb la seua voluntat de "recuperar i dinamitzar l'entorn d'aquest edifici històric, seu de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu", recalca l'organització a través d'un comunicat.

'A la llum de la lluna' arrancarà el 7 de maig i continuarà al llarg dels quatre divendres següents. Els primers a tocar seran els murcians M-Clan. El vocalista Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez interpretaran en format acústic una selecció dels millors temes que han gravat en els quasi 20 anys que porten de trajectòria.

Una setmana més tard, el públic podrà gaudir amb els valencians Tardor. El quintet continua presentant el seu últim disc, 'El mal pas', seleccionat com un dels millors treballs de pop-rock del 2019 per la crítica i finalista en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana i els Premis Ovidi.

La cantant de Jaén Zahara arribarà a la capital del Túria el divendres 21 de maig. 'Merichane', 'Canción de muerte y salvación' i 'Taylor' són, de moment, els avançaments del pròxim treball de l'artista. En ells dóna mostres d'haver abraçat definitivament els ritmes electrònics. Eixe serà el punt de partida d'un espectacle en tres actes on es combinaran la intimitat, el techno i el ball.

La quarta cita del festival estarà protagonitzada per la banda local Revólver i el seu gira Apolo. En aquesta ocasió, Carlos Goñi actuarà en format de trio en el seu retrobament amb el públic després de més de 30 anys en la carretera.

ARRELS FLAMENQUES

Finalment, el primer divendres de juny serà el torn de Soleá Morente. Des del seu debut en solitari en 2015, la filla del cantaor Enrique Morente i de la balladora Aurora Carbonell ha donat mostres del seu eclecticisme musical: flamenc, pop, rock, funk, electrònica, etc. Actualment, posa de llarg el seu tercer àlbum, 'La qual cosa et falta', on torna a les arrels flamenques amb la rumba com a protagonista.

L'obertura de portes de tots els concerts serà a les 20.30 hores i les actuacions començaran a les 22.00 hores. No obstant això, els horaris podrien variar en funció de la normativa vigent en aqueix moment. Com no podria ser d'una altra manera, s'observaran totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sobre l'ús de màscares, distància social i assignació de seients.

Les entrades eixiran a la venda el pròxim 26 d'abril a un preu únic de 2,50 euros (quantitat corresponent a les despeses de gestió). Cada persona podrà adquirir 4 localitats a través de la pàgina web https://alallumdelalluna.com/.

El cartell del festival és obra de l'il·lustrador Paco Roca, qui ja es va encarregar de l'art de la primera edició. L'artista valencià ret homenatge a les persones que es troben darrere dels escenaris, el treball dels quals és imprescindible perquè els espectacles musicals siguen una realitat.

El cicle 'A la llum de la lluna' és una producció de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Destacats