Lluna s'acomiada este cap de setmana del Teatre Principal amb gran èxit de públic després de quasi un mes de funcions

La diputada de Teatres, Glòria Tello, destaca a Lluna com a la segona de les tres produccions pròpies que l’Escalante estrena en esta temporada

Guardar

Obra teatre escalante
Obra teatre escalante

Lluna, la producció del Teatre Escalante de la Diputació de València, s'acomiada este cap de setmana del Teatre Principal després de quasi un mes de funcions destinades al públic escolar i familiar.

"Amb l'exhibició d'esta segona creació pròpia i el seu bon acolliment, ens reafirmem en la realització de produccions amb el segell Escalante, garantia de qualitat, que aposta pel teatre valencià i en valencià", destaca la diputada de Teatres Glòria Tello.

L'èxit de públic ha acompanyat a esta missió escènica i galàctica, creada per L'Horta Teatre i escrita i dirigida per Juan Pablo Mendiola, que ja han gaudit centenars d'espectadors, petits i grans, gràcies a l'ampliació de les funcions i els horaris del cap de setmana. Com assenyala Marylène Albentosa, la nova directora de l'Escalante, "l'espectacle ha despertat l’interès de les famílies i està funcionant molt bé tant els dissabtes i diumenges per la vesprada, com els diumenges al matí". Els xiquets i xiquetes, apunta, "queden atrapats i fascinats davant l'aventura espacial que, sense moure's de la butaca, viuen al teatre. Una experiència lúdica i educativa que, sens dubte, recordaran per sempre".

Reivindicar el paper de la dona en la ciencia

Mentre la missió del Perseverance avançava en Mart, Lluna ha il•luminat estos dies amb la seua poesia visual l'escenari del Principal reivindicant i donant visibilitat al paper de la dona en la ciència. I ho ha fet amb una protagonista femenina, interpretada per l'actriu valenciana Laura Valero, la curiositat de la qual li porta a viure experiències interplanetàries sense límits. Este cap de setmana serà l'última oportunitat per a poder conéixer els misteris de l'univers a través de la mirada inquieta d'esta xiqueta. Serà demà dissabte a les 18.00 h, i el diumenge a les 11.30 h i les 18:00h, funció esta última amb la qual es donarà per conclosa esta missió teatral.

Arxivat a:

Destacats