Lígula inicia hui els seus concerts de la gira de guanyadors de Sona la Dipu junt a Carlos Sadness

La primera gira de guanyadors organitzada per la Diputació continua aquest cap de setmana amb les primeres actuacions de Lígula i Carlos Sadness, l’1 de desembre a Alcalá de Henares, el 2 a Valladolid i el 3 de desembre a Salamanca

Guardar

ligula 9_3
ligula 9_3

Lígula, una de les dues bandes guanyadores de Sona la Dipu 2016, comença hui als concerts de la gira nacional organitzada per la Diputació acompanyats de l'artista Carlos Sadness, amb qui recorreràn tres ciutats aquest cap de setmana.

La sala Irish d'Alcalá de Henares acollirà hui dijous 1 de desembre a les 21:30 el primer concert de la gira de Lígula al costat de Carlos Sadness. Tots dos artistes es desplaçaran el divendres 2 de desembre a Valladolid, on actuaran en la Sala Porta Caeli a les 21:30. Per a finalitzar el cap de setmana, Lígula i Carlos Sadness interpretaran els seus temes a Salamanca, en la Sala Potemkin a les 23:00. Lígula és una banda formada per huit músics que combinen melodies entre folk – rock i estils americans. Per la seua banda, el cantant i compositor Carlos Sadness combina pop i folk en els seus temes, i presentarà en aquests concerts els continguts del seu últim LP, “La idea salvaje”. Junts recorreran durant el mes de desembre sales mítiques d'Alcalá de Henares, Valladolid, Salamanca, Granada, Almeria, i per a finalitzar aquesta gira nacional en la Sala La Riviera a Madrid al gener.

 

Agenda de concerts

Contínua així la primera gira de guanyadors organitzada pel programa musical de la Diputació, la qual recorrerà durant els mesos de novembre, desembre i gener les sales més importants del país. Radie 3 serà el mitjà oficial de la gira, a través del com es promocionaran els diferents concerts i es difondrà la música de les bandes guanyadores.

Lígula i Carlos Sadness es desplaçaran al sud del país per a actuar el divendres 9 de desembre en la sala Planta Baixa de Granada, a les 21:00, i el dissabte 10 de desembre en la Sala Madchester d'Almeria.

D'altra banda, Meridian Response ha collit un gran èxit en les seues actuacions durant el mes de novembre. L'11 de novembre van oferir un concert en la sala Joy Eslava de Madrid al costat de La Bien Querida, amb un aforament quasi complet, igual que en les actuacions al costat de Miss Caffeina el cap de setmana passat a Barcelona, Zaragoza i Castelló.

La gira nacional de Meridian Response al costat de Miss Caffeina conclourà en el mes de desembre. El divendres 16 de desembre actuaran a Màlaga, en la Sala París 15, a les 21:00, i el dissabte 17 de desembre oferiran el seu últim concert d'aquesta gira en la Sala REM de Múrcia, a les 22:30.

La primera gira de concerts nacional dels guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu finalitzarà a Madrid, en la Sala La Riviera, on Lígula i Miss Caffeina actuaran el dissabte 21 de gener a les 19:30.

 

Promoció dels grups

A més de la gira nacional, ambdues bandes al costat d'altres participants en el concurs, actuaran en múltiples festivals i concerts durant el pròxim any, tant en la província de València com en la resta d'Espanya.

En aquesta aposta de la Corporació per la promoció de les bandes valencianes i emergents, Sona la Dipu ha estat present per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi.

Arxivat a:

Destacats