Lígula i Carlos Sadness continuen la gira nacional de Sona la Dipu a Granada i Almeria

La primera gira de guanyadors organitzada per la Diputació continua aquest cap de setmana després de completar l’aforament de les sales d’Alcalá de Henares, Valladolid i Salamanca el cap de setmana passat en els concerts de Lígula i Carlos Sadness

Guardar

ligula-en-alcala
ligula-en-alcala

La primera gira nacional de guanyadors de Sona la Dipu 2016 creua l'equador de la seua agenda de concerts amb un gran èxit en totes les sales en les quals han actuat Meridian Response i Lígula i continua aquest cap de setmana amb l'actuació d'aquest últim grup al costat de Carlos Sadness en el sud del país.

Hui, 9 de desembre, Lígula i Carlos Sadness actuaran en la Sala Planta Baja de Granada a les 21:00. El dissabte 10 de desembre, la Sala Madchester d'Almeria acollirà l'actuació de tots dos artistes a les 23:00. Les entrades per al concert de Granada ja estan esgotades, mentre que per al concert d'Almeria encara es poden adquirir les últimes.

Lígula, al costat de Carlos Sadness, van començar el seu recorregut pel país el cap de setmana passat amb tres concerts en els quals es van esgotar les entrades amb anterioritat i van completar així l'aforament de la Sala Irish d'Alcalá d'Henares, la Sala Porta Caeli de Valladolid i la Sala Potemkin de Salamanca.

Lígula és una banda formada per huit músics que combinen melodies entre folk – rock i estils americans. Per la seua banda, el cantant i compositor Carlos Sadness combina pop i folk en els seus temes, i presentarà en aquests concerts els continguts del seu últim LP, “La idea salvatge”.

Continua així la primera gira de guanyadors organitzada pel programa musical de la Diputació, que recorre des de novembre i fins a gener les sales més importants del país. Radie 3 és el mitjà oficial de la gira, a través del com es promocionaran els diferents concerts i es difondrà la música de les bandes guanyadores.

 

Agenda de concerts

Meridian Response, també guanyador de Sona la Dipu 2016, tancaran els concerts de desembre. Després de signar un gran èxit en les seues actuacions a Madrid, Barcelona, Zaragoza i Castelló, el cap de setmana vinent es desplaçaran al sud del país al costat de Miss Caffeina. El divendres 16 de desembre actuaran en la Sala París 15 de Málaga a les 21:00, i el dissabte 17 oferiran un concert en la Sala REM de Murcia, a les 22:30.

Lígula serà l'encarregat de clausurar la primera gira de guanyadors organitzada per la Diputació. Ho farà al costat de Miss Caffeina en la Sala La Riviera de Madrid el divendres 20 de gener a les 19:30.

 

Promoció dels grups

A més de la gira nacional, tots dos grups al costat d'altres grups participants en el concurs, actuaran en múltiples festivals i concerts durant el pròxim any, tant en la província de València com en la resta d'Espanya.

En aquesta aposta de la Corporació per la promoció de les bandes valencianes i emergents, Sona la Dipu ha estat present per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi.

Arxivat a:

Destacats