Lígula guanya la tercera semifinal del Sona la Dipu a Ontinyent

Guardar

Lígula
Lígula

Lígula ha sigut el grup guanyador de la tercera semifinal del Sona la Dipu celebrada divendres passat a Ontinyent, en la qual també varen actuar Tardor i La Hora del Té. Lígula es converteix així en el tercer finalista del concurs amb The Saltitos i Meridian Response, guanyadors de les semifinals celebrades a Alzira i Xirivella, respectivament.

L'esdeveniment de la novena edició del concurs se celebrà al camp de futbol El Clariano d'Ontinyent i comptà amb l'actuació d'Izal com a artistes convidats.

La pròxima i darrera semifinal del concurs de pop-rock de la Diputació se celebrarà el 8 de setembre a Utiel, on actuaran Candela Roots, Moonflower i Nanga Parbat, i Malú com a artista convidada. La final es disputarà el 16 de setembre a l'Eliana, amb Love of Lesbian i Miss Caffeina com a artistes convidats, i es farà la presentació dels guanyadors el 30 de setembre a Gandia, on actuarà La Raíz.

En aquesta edició del Sona la Dipu hi ha quatre semifinals i una final, en la qual es decidiran els dos guanyadors del concurs. Es manté el premi a la millor cançó en valencià, que no és excloent d’altres premis, i s'introdueix el premi de música en femení. Els semifinalistes, els han triats un jurat professional format per Eduardo Guillot, Vicente Fabuel, Quique Medina, Liberto Peiró i José Manuel Piñero.

Enguany, el concurs de pop-rock Sona la Dipu farà concerts en tots els municipis de la província que ho soŀliciten sense cap cost per a l'ajuntament, i també hi participaran grups d'edicions anteriors del concurs i del pop-rock de la província.

Ja hi ha programats més de dotze concerts per a enguany a Massamagrell, Gandia, Xirivella, Sagunt, Picassent, Alfafar, Alzira, Ontinyent, Utiel, Chelva, la Pobla Llarga i Albaida, als quals s'aniran sumant altres localitats que es vullguen adherir a aquest programa.

Arxivat a:

Destacats