Les noves temporades de 'Tàp Zàping', 'Trau la Llengua' i 'Una habitació amb vistes' arriben aquest dijous a À Punt

Guardar

a punt UNA HABITACIÓ AMB VISTES
a punt UNA HABITACIÓ AMB VISTES
À Punt continua estrenant novetats en la seua programació de cara a la tardor i que arribaran aquest dijous al 'prime time' de la cadena amb un "menú deliciós per a tota la família" que inclou les noves temporades dels programes 'Tàp Zàping', 'Trau la Llengua' i 'Una habitació amb vistes'.A les 22.00 hores, 'TàP', un programa de zàping que recull els continguts de la televisió d'À Punt Mèdia, les xarxes i l'actualitat social, continuarà elaborant en la seua nova temporada un discurs mitjançant diverses seccions que tenen en comú el to humorístic, segons ha informat la cadena en un comunicat.Les emissions setmanals del programa 'Tot À Punt' s'han consolidat i han sigut presents setmanalment en la graella de la televisió d'À Punt Mèdia des del capítol 1, emés l'1 de gener de 2020, fins a l'actualitat, amb emissió el dijous a la nit, únicament amb una pausa d'estiu durant el mes d'agost.En línia de continuïtat amb les anteriors temporades, té un presentador, Lluís Cascant, que fa un monòleg inicial i condueix les seccions que contenen entrevistes i enquestes de carrer. L'extensa compilació de moments divertits i pífies viscudes durant la setmana en la programació d'À Punt és un dels eixos de 'TàP'.En aquesta nova temporada es reforcen seccions com ara les entrevistes fake, realitzades per actors especialistes que imiten personatges famosos. Així mateix, es mantindrà l'augment de producció de vídeos manipulats.

'TRAU LA LLENGUA'

Per part seua, 'Trau la llengua' celebrarà els seus 100 programes amb la seua sisena temporada a la recerca de paraules, expressions i maneres curioses de denominar les coses en valencià. Amb seccions com "D'on són", "Paraules en risc" o "Cada paraula al seu lloc", el públic podrà riure i aprendre alhora.En aquesta sisena temporada participen alcaldes de pobles de tots els partits en la secció "Paraula de" en els quals explicaran a l'audiència d'À Punt quina és la seua paraula o expressió favorita en valencià i per què.'Trau la llengua' ha sigut un dels programes "més reconeguts i valorats" per l'audiència d'À Punt Mèdia des dels inicis de les seues emissions. De fet, és l'únic programa que ha tingut continuïtat des de l'antiga RTVV i aquesta temporada complirà 100 programes en emissió.Els presentadors, els còmics Xavi Castillo i Pepa Cases, han mantingut l'esperit didàctic i humorístic del programa, que es va iniciar amb Eugeni Alemany, i ha aportat la seua "personalitat particular i original".

'UNA HABITACIÓ AMB VISTES'

Finalment, la tercera estrena per a la nit dels dijous, 'Una habitació amb vistes', és una producció associada amb les productores Nakamura Films i Suica Productions, un programa cultural que mostra l'art com un reflex de les nostres vides i que demostra que visitar un museu "pot alleujar l'ànima més que un bon psicòleg".En definitiva, és "una pel·lícula que convida a revisar compartiments vitals que habitualment desatens, però que, alhora, són els que et fan humà". L'espai, presentat per Irene Rodrigo, acompanyarà a l'audiència d'À Punt durant les pròximes huit setmanes i parlarà de la mort, el plaer, el treball i la normalitat entre altres temes.En aquesta primera setmana el tema central és la intolerància i la presentadora esbrinarà com és d'intolerant, per al que s'endinsarà en mons com el del feixisme, el del masclisme o el de la aporofòbia, allà on aquesta actitud és predominant.

20 ANYS DE l'11S

Per a començar el cap de setmana del 20 aniversari dels atemptats de l'11S, À Punt ha programat dues pel·lícules que recorden aquesta tragèdia. D'una banda, el divendres a les 22.00 hores s'emetrà 'Tan fort i tan a prop' amb Sandra Bullock, Tom Hanks, Thomas Horn i Zoe Caldwell.Aquest melodrama conta la història des de la mirada d'un orfe dels atemptats. El protagonista, Oskar Schell, un xiquet d'onze anys, és inventor, dissenyador de joies, astrofísic i pacifista. Després de la mort del seu pare en els atemptats del 11S, Oskar troba un misteriós sobre amb una clau i es llança en la cerca del pany que pot obrir aquesta clau.D'altra banda, el dissabte a les 21.45 hores, en acabar l'informatiu NTC Nit, serà el torn de World Trade Center. L'11 de setembre de 2001, dos avions de passatgers s'estavellaven contra les Torres Bessones de Nova York. Dos policies, el sergent John McLoughlin, interpretat per Nicholas Cage, i Will Jimeno, per l'actor Michael Peña, ajuden les persones afectades per la tragèdia.La temporada televisiva d'À Punt ha començat amb "molt bon acolliment" dels programes 'Zoom', que va aconseguir un 4,9 per cent d'audiència el dilluns, i 'Cartes en Joc' que va pujar anit fins al 7,1% aquest dimarts.

Arxivat a:

Destacats