'Les Nits del Museu' presenten hui l'actuació de Xavi Castillo a les 22:00 hores

Guardar

NITSDEMUSEU-16
NITSDEMUSEU-16

La Ciutat dels Arts i les Ciències presenta hui dijous, 1 de setembre una nova actuació dins del programa de monòlegs i humor en directe 'Les Nits del Museu" que se celebrarà a les 22:00 hores en l'escenari situat en el llac del Museu de les Ciències. També, a les 21:00 hores, la sala de projeccions de l'Hemisfèric ofereix hui una nova sessió del planetari en directe 'Las Nocturnas'.

L'actor Xavi Castillo oferirà el seu espectacle "Xavi Castillo news" en el que explicarà les seues reflexions al voltant de les ultimes notícies, una gran dosi d'improvisació per a riure'ns del que ens compten els periòdics dia a dia. Dijous que ve, 8 de setembre tanquen esta edició de 'Les Nits del Museu' Rafa Alarcón i Flipy amb 'Dos sonats i un monòleg'.

Una altra de les opcions per a les nits en la Ciutat de les Arts i les Ciéncies són 'Las Nocturnas' que es realitzen els dimarts i dijous a les 21:00 hores fins al 18 de setembre. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobreix de milers d'estreles per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com a Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crega l'atmosfera

Destacats