Les drassanes acullen l'exposició 'Grup Arreu, una experiència d'art col·laboratiu a València'

Guardar

Valencia
Valencia

Les Drassanes acullen  l’exposició ‘Grup ARREU. Una experiència d’art col·laboratiu a València’. La regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha assistit a la inauguració.

Manolo Gil Labrandero, Jesús Albadalejo Saiz, Javier Pérez Vaquer, Daniel Granero Cervera, Jordi Gamon Blanch, Juan Llorca, Andrada, Joost Gerritsen i Rebeka Català són les nou persones que integren este projecte, triat per ser una acció interdisciplinària de caràcter col·lectiu que interacciona en un espai comú, en este cas, les Drassanes.

Segons ha explicat la regidora Glòria Tello, “es tracta d’un projecte molt interessant perquè els artistes treballen conjuntament per fer peces col·laboratives. Dins de la seua individualitat personal funcionen com un grup compacte i el resultat és un conjunt que va més enllà de la suma d’estes individualitats”.

El Grup ARREU realitza estes accions artístiques des de l'any 2014 i, encara que el seu interés és la col·lectivitat com a forma de reforçar els valors individuals, no volen perdre certa imprevisibilitat, implícita en el propi nom que els defineix com a grup.

L'exposició està integrada per unes peces col·lectives: "XARXA ARREU", "CATIFA ARREU" i "ARREU PER TOT ARREU". A més, hi ha unes altres obres individuals, realitzades pels mateixos artistes.

Les Drassanes són un espai expositiu idoni per a este tipus de mostres col·lectives per la seua amplària i disposició arquitectònica.

Arxivat a:

Destacats