Les Cervezas del Mercado By BWK acull en el seu espai del Mercat de Colón la primera exposició fotogràfica de Pequeño Deseo

És la primera vegada que a Espanya es fa una exposició fotogràfica amb desitjos de totes les Comunitats Autònomes

Guardar

a-vlc-1
a-vlc-1

La Fundació Pequeño Deseo treballa des de fa més de 16 anys per a fer realitat els desitjos de xiquets i xiquetes amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar suport anímicament i fer més suportable la seua malaltia. I és la primera vegada que a Espanya es fa una exposició fotogràfica amb desitjos de totes les Comunitats Autònomes. S'inaugura hui 9 de desembre en el Mercat de Colón en l'espai Bierwinkel, Les Cerveses del Mercat, i romandrà un mínim de dos mesos.

L'objectiu de la mostra és aconseguir, a través d'imatges, acostar a tots els valencians i visitants a les il·lusions complides d'estos xiquets. Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en el xiquet emociones positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i millorança física. Veient les fotografies el científic es converteix en empíric.

Camilo de 7 anys va voler ser veterinari per un dia perquè és amant dels animals marins. Pequeño Deseo ho va portar a complir el seu somni a l'Oceanogràfic de València i el xicotet va passar un matí de somni entre dofins, foques marines i belugues i ho va fer com un cuidador més, acompanyat pels experts, entrant en llocs als quals el públic en general no té accés. La fotografia de Camilo amb una beluga parla per si sola.

aa-vlc-2Ángel de 6 anys somiava conéixer a Paco Alcàsser. Tenia folrada la seua habitació amb les seues fotos i un dia, en eixir d'una sessió en l'hospital, els voluntaris de Pequeño Deseo li van portar directe a l'entrenament del seu equip on estava esperant-ho ni més ni menys que el seu ídol.

Estos són només dos exemples d'il·lusions que es compleixen cada setmana en algun lloc d'Espanya i que ara podran viure moltes més persones en esta exposició fotogràfica plena d'il·lusió i vida.

El pròxim 11 de gener, d'altra banda, Les Cerveses del Mercat by BWK organitzarà una festa benèfica per a recaptar fons per a esta fundació amb sorteigs, ruletes i 3 xicotets cuiners, Manuel, guanyador de la II Edició de Masterchef Junior, María, finalista de la tercera edició i Nuria, jove xef finalista del Concurs Westin Little Xef, que crearan per a l'ocasió el maridatge perfecte amb les cerveses artesanes a un preu especial.

La Fundació Pequeño Deseo treballa des de fa més de 16 anys per a fer realitat els desitjos de xiquets i xiquetes amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar suport anímicament i fer més suportable la seua malaltia. Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en el xiquet emociones positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i millorança física. www.fpdeseo.org

Destacats