Les biblioteques municipals programen activitats infantils per al mes de març

Guardar

Bon Dia Biblioteca 2018
Bon Dia Biblioteca 2018

L'agenda de les biblioteques municipals per a aquest mes de març arranca dimarts amb l'activitat "Dimarts de contes", enfocada a commemorar el pròxim 8 de març, dia de la dona treballadora. «Les biblioteques municipals, servici molt ben valorat per la ciutadania valenciana segons les dades de l'Infobaròmetre municipal, han preparat una agenda repleta d'activitats per a aquest mes, com per exemple contacontes, clubs de lectura, tallers literaris i de manualitats», ha explicat la regidora d'Acció Cultural i Educació, María Oliver.

Oliver ha destacat que «en aquesta legislatura hem transformat les biblioteques, que han passat de ser mers contenidors de llibres a espais de dinamització cultural en els barris. La cultura ha de ser pròxima a la gent i les biblioteques municipals són espais de proximitat». «Incrementar el nombre d'activitats ens ha permés donar un millor servei a les biblioteques. La nostra prioritat era que els barris generen cultura», ha afegit.

Durant aquesta setmana està programat "Dimarts de Contes", a la biblioteca d'Amistat, que estarà centrat en el dia de la dona treballadora. Per a dijous, a partir de les 18, la biblioteca de Malilla acollirà un espectacle de teatre infantil, a càrrec del grup de teatre de la biblioteca, Annie.

Durant el dia de la dona treballadora, el 8 de març, tant la biblioteca de Benferri, com la de la Creu del Grau, tenen programades sengles activitats de contacontes. A Benferri serà a càrrec de Paula Carbonell, i en la Creu del Grau, l'activitat la desenvoluparà Kummerin. Totes dues activitats començaran a les 18 hores. Paula Carbonell també estarà el dissabte 9 a la biblioteca de Marxalenes.

Per al dimarts 12, serà la biblioteca de la Vega Baixa la que aculla "Dimarts de contes", que tornarà a reflexionar sobre el dia de la dona treballadora. Després de l'aturada de falles, arribarà el torn dels clubs de lectura familiar, que tenen dues cites, una a la biblioteca d'Arrancapins, dimarts 26 a les 18 de la vesprada, i en la de la Vega Baixa, dimecres 27, també a les 18. En la mateixa biblioteca, però a les 18.30, tindrà lloc l'activitat de contacontes.

Divendres 29, a partir de les 17.30, a la biblioteca de Patraix, està programat un taller literari, dinamitzat per Rebombori. Aquesta activitat també es desenvoluparà en la biblioteca del Cabanyal a partir de les 18 de la vesprada. El mateix dia, a les 18, a la biblioteca d'Arrancapins, es realitzarà una activitat de contacontes, dinamitzada per Marta Pereira. A la biblioteca de Sant Marcel·lí, a la mateixa hora, les 18, està prevista una altra activitat de contacontes dinamitzada per Kummerin, també prevista A la biblioteca del Grau, també a les 18, es desenvoluparà una altra activitat de contacontes.

Arxivat a:

Destacats