Les Arts rep a més de 2.500 persones en la primera edició de 'Mozart Nacht und Tag'

Guardar

lesarts
lesarts

El Palau de les Arts Reina Sofia ha rebut a més de 2.500 persones en la primera edició de 'Mozart Nacht und Tag', amb 28 hores ininterrompudes d'activitat gratuïta per a celebrar l'aniversari de Wolfgang Amadeus Mozart.

Més de 200 voluntaris han col·laborat en aquesta marató artística que ha acollit Les Arts els dies 27 i 28 de gener amb 21 propostes per a xiquets, joves i adults.

L'oferta cultural ha comprés tallers didàctics, recitals, sessions de música DJ, projeccions de pel·lícules, lectures, música de cambra, ballet, a més d'una xarra-café, que han omplert d'activitat l'Aula Magistral, el Teatre Martín i Soler i la Sala Principal del teatre.

En aquest sentit, el centre d'arts vol agrair la seua participació a les institucions i professionals participants: Universitat de València, a través dels departaments de Filologia Anglesa i Alemanya; el Conservatori Superior Salvador Seguí, de Castelló; els conservatoris Joaquín Rodrigo, José Iturbi i número 1 de València; així com l'Institut de Secundària Lluís Vives, el Centre Plácido Domingo, els músics Eduardo Díaz, Elizabete Rante, Gianluca Tavaroli i la solista de l'Orquestra de la Comuntat Valenciana Susana Gregorian, juntament amb el cos de joves ballarins que han oferit l'espectacle de ballet.

L'esdeveniment, que ha explicat també amb la contribució de Gourmet Catering & Espais, comptarà amb una segona edició en la Temporada 2017-2018. segons ha avançat Davide Livermore.

Arxivat a:

Destacats