Les Arts realitza una venda extraordinària amb les últimes localitats per a 'La traviata' el pròxim 7 de febrer

Guardar

edu_les_arts_celebra_una_venta
edu_les_arts_celebra_una_venta

El Palau de les Arts Reina Sofia celebra una jornada de venda extraordinària amb les últimes localitats disponibles per a 'La Traviata' el pròxim 7 de febrer. A aquest efecte, el centre d'arts habilita els seus tres canals de compra habituals: les taquilles de l'edifici, que romandran obertes aqueix dia de 10.00 h a 19.00 h ininterrompudament i, a partir de les 10.30 h la pàgina web www.lesarts.com i la línia de venda telefònica 902 202 383.

Les Arts oferta un total de 300 entrades entre totes les categories de preus, per a les set representacions del clàssic de Verdi, inclosa la funció amb preus populars del dimecres 22 de febrer. L'enclavament cultural comunica, no obstant açò, que només es podrà adquirir un màxim de dues localitats a través de qualsevol dels canals.

El contingent d'entrades contempla també els descomptes per als col·lectius beneficiaris del programa 'Les Arts: Un espai per a tots els públics': titulars del carnet Jove, ISIC, jubilats, persones en situació de desocupació, famílies nombroses o ciutadans amb un grau de minusvalidesa superior al 33%. En aquest sentit, es recorda que la reducció del preu és del 50% en la compra de les entrades per a les funcions ordinàries i del 35% en el cas de les entrades per a la funció del dia 22.

Així mateix, per primera vegada, els beneficiaris del programa podran tramitar les seues compres a través del canal online des de qualsevol punt del territori valencià. Únicament hauran de seleccionar la Tarifa 'ArtsxTots' durant el procés de compra, encara que hauran d'acreditar posteriorment la seua condició personal de beneficiari en el moment de retirar les entrades, que tan sols podran arreplegar-se una hora abans de la corresponent representació.

D'altra banda, Les Arts recorda que es manté el contingent del 5% de localitats per a cada funció de 'La traviata', que la llei autonòmica obliga a posar a la venda el mateix dia de l'espectacle.

Arxivat a:

Destacats