Les Arts preestrena 'La tavernera del port' per als menors de 29 anys

Guardar

palau_arts_preestreno
palau_arts_preestreno

El Palau de les Arts de València ha reservat la preestrena de la sarsuela 'La tavernera del port', de Sorozábal, a menors de 29 anys, dins de la nova proposta 'Preestrena fins a 28'.

Guillermo García-Calvo assumeix la direcció musical de 'La tavernera del port', que es presenta en un muntatge de Mario Gas per al Teatre de la Zarzuela', amb escenografia d'Ezio Frigerio, vestuari de Franca Squarciapino, il·luminació de Vinicio Cheli, moviment escènic d'Aixa Guerra i projeccions d'Álvaro Luna.

Els valencians Marina Monzó (Marola) i Antonio Gandía (Leandro) debuten a Les Arts amb aquest títol. En l'elenc també figuren reconeguts cantants que tornen, com Àngel Òdena (Juan de Eguía) i Rubén Amoretti (Simpson), detalla la Generalitat en un comunicat.

La soprano Ruth González (Abel), l'actriu Vicky Peña (Antiga), els actors Ángel Ruiz (Ripalda) i Pep Molina (Chinchorro), el baix Abel García (Verdier) i els també intèrprets Gaizka Ugarte (Fulgen), Vicent Domingo (Senén) i Ángel Burgos (Valeriano), Magdalena Aizpurúa (Menga) i Elisa Morris (Tina) completen el repartiment.

Després de l'estrena, les pròximes representacions tenen lloc aquest dimarts i dijous, 29 i 31 octubre, així com el dissabte i diumenge, 2 i 3 de novembre. Les entrades, dins de les representacions amb preus populars, varien entre huit i 60 euros.

Arxivat a:

Destacats