Les Arts inicia la venda general de localitats per a la seua segona Pretemporada amb preus populars

Guardar

El Palau de les Arts Reina Sofía inicia el 28 de juny, la venda general de localitats soltes per als espectacles de la segona pretemporada amb preus populars que programa el centre d'arts.

Per segon any consecutiu es mantenen les tarifes per als muntatges d'òpera en la sala principal, que oscil·len entre 7 i 50 euros, amb tarifes intermèdies de 15, 20, 28 i 40 euros.

Per la seua banda, les entrades per als concerts en l'Auditori varien entre 10 i 20 euros, mentres que les activitats programades en el Teatre Martín i Soler tenen un preu únic de 15 euros.

La segona pretemporada dels Arts començarà l'1 d'octubre amb l'òpera de Donizetti 'L'elisir d'amore', que es representarà en l'aplaudit muntatge de Damiano Michieletto ambientat en la platja de La Malva-rosa, amb Keri-Lynn Wilson en la trapa, la segona dona que dirigix òpera en els deu anys de vida del teatre.

Destacats intèrprets com William Davenport (Nemorino) , Paolo Bordogna (Dulcamara) , i Mattia Olivieri (Belcore) conformen el repartiment d'esta obra que acollirà la Sala Principal els dies: 1, 4, 7, 9 i 12 d'octubre.

L'òpera espanyola torna de la mà del valencià Manuel Penella amb "El gato montés", que Les Arts programa amb motiu del centenari de la seua estrena en el Teatre Principal de València.

Óliver Díaz, titular del Teatro de la Zarzuela, assumeix la direcció musical d'esta obra, que arriba en un muntatge de José Carlos Plaza, també per al Teatro de la Zarzuela, amb primeres veus com Saioa Hernández, Andeka Gorrotxategi i la valenciana Cristina Faus. 'El gato montés' es podrà veure els dies 30 d'octubre, 1, 3 i 5 de novembre.

L'oferta de la pretemporada es complementa amb un monogràfic de Vivaldi davall la batuta de Fabio Biondi, director musical de Les Arts, el 6 d'octubre en l'Auditori, i les seues obres 'Gloria i Imeneo' i 'Gloria'.

Arxivat a:

Destacats