La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació participa en les Trobades d’Escoles en Valencià

Tota dita fa paret’ és el nom de l’estand amb que la Unitat de Normalització Lingüística participa a les Trobades i que conforma un fotoreclam amb dites i frases fetes de l’escola i la família

Guardar

TRobada_1
TRobada_1

Les Trobades d’Escoles en Valencià comptaran un any més amb la presència de la Diputació de València i de la Unitat de Normalització Lingüística, que depèn de la corporació, i hi participarà amb el lema ‘Nosaltres, pel valencià’.

La Unitat de Normalització Lingüística ha participat ja en la primera trobada a Rafelguaraf (la Costera) durant el cap de setmana passat, i estarà present a Alfara del Patriarca (l’Horta Nord), Castellar-l’Oliveral (València), Llanera de Ranes (la Costera), Ador i Palma (la Safor), Torrent (l’Horta Sud), Montitxelvo (la Vall d’Albaida) i Bétera (el camp de Túria).

A l’estand de la Diputació les famílies participen en ‘Tota dita fa paret’, un fotoreclam (photocall) amb dites i frases fetes de l’escola i la família, com ara “Si plou, la deixarem caure”, “Mante, i tu de qui eres?”, “Bona nit cresol, que la llum s’apaga”, “On va la corda va el poal”, etc.

Els participants reben com a obsequi una llibreteta amb una de les dites en la portada, disseny d’Edelweiss Gascón i David Romero, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny. Les llibretes, disponibles en deu portades diferents, mostren les deu dites guanyadores d’una selecció feta pels usuaris de les xarxes socials de la Unitat de Normalització Lingüística.

Els comptes de Facebook «Valencià a la Dipu», Twitter @ValenciaalaDipu i Instagram @ValenciaalaDipu són els espais de la Unitat on apareixen publicades les fotografies i on els seus seguidors reben informació de les activitats i de les subvencions, ajudes, cursos i tallers de promoció de l’ús del valencià, a més d’un servei de consultoria lingüística.

Assistència d’autoritats

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va assistir a la primera trobada, a Rafelguaraf (la Ribera), juntament amb el president de les Corts, Enric Morera, i el conseller d’Economia, Vicent Soler. A la trobada de Rafelguaraf, a més de la majoria d’alcaldes de la comarca, hi assistiren els diputats de Carreteres, Pablo Seguí, i el d’Informàtica, Ivan Martí.

Arxivat a:

Destacats