La policia arxiva la investigació oberta pel robatori de més 5.000 € al Palau de la Música de València

Guardar

palau_deleste
palau_deleste

La policia ha arxivat la investigació oberta per a esclarir el robatori de més de 5.000 euros, corresponents a diners de taquilla, en el Palau de la Música de València a l'agost del passat any. La sostracció va ser denunciada per l'auditori davant la Policia Nacional el setembre de 2020.

Després de les labors d'investigació dutes a terme des de llavors, la policia ha decidit ara arxivar l'assumpte per no poder "identificar a ningú com a autor", segons ha informat aquest dilluns el diari Las Provincias a partir de l'informe policial resultant d'aquest procés. Així mateix, aquest diari indica que no es descarta que poguera produir-se un error en el recompte dels diners.

Els responsables del Palau de la Música van denunciar la falta d'eixos euros després d'adonar-se a la volta de les vacances que faltaven uns 5.000 dels diners de la taquilla. Llavors van informar d'aquest fet als serveis jurídics, que van instar a complir el protocol en aquesta mena de casos i interposar la corresponent denúncia davant la Policia.

La decisió policial d'arxivar la investigació ha portat també a l'auditori valencià a tancar l'expedient informatiu intern que va obrir sobre el robatori, segons han indicat a Europa Press fonts municipals. Així mateix, han recordat que aquest va quedar paralitzat --per una "qüestió legal"-- davant l'obertura de la investigació policial.

Les mateixes fonts han assenyalat que el Palau de la Música, que ha celebrat aquest dilluns un consell d'administració en el qual s'han abordat aquests temes, ha rebut la notificació de la policia en la qual li comunica la seua decisió.

Destacats