La Plaça de la Mare de Déu acull hui la primera exhibició de gimnàstica artística masculina a l'aire lliure

Guardar

Plaza_de_la_Virgen,_Valencia,_España,_2014-06-30,_DD_163
Plaza_de_la_Virgen,_Valencia,_España,_2014-06-30,_DD_163

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb el Club Antares Valencia, ha organitzat per a hui  la primera exhibició de gimnàstica artística masculina a l’aire lliure “Gimnàstica al carrer” en què, a més dels membres de l’Equip de Tecnificació del club, participarà una representació de l’equip nacional olímpic.

L’escenari escollit per a esta primera actuació a l’aire lliure és la cèntrica plaça de la Mare de Déu, que entre les 10:00 i les 20:30 quedarà convertida en una enorme sala d’entrenament a l’aire lliure, amb una pista de sòl de 14 x 14 metres i diversos aparells, com ara poltre amb arcs i barres paral·leles, a més d’un espai per a salts, exercici en el qual els gimnastes corren 25 metres abans de recolzar-se en el cavall per a impulsar-se.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha destacat esta cita com “una oportunitat única de gaudir de l’esport d’alt nivell a l’aire lliure i de manera gratuïta. Volem traure l’esport al carrer i acostar-lo al màxim als nostres ciutadans, i iniciatives com la que tindrà lloc demà dissabte donaran visibilitat a la gimnàstica i aportaran un important valor afegit a l’oferta turística de la ciutat”.

Cinc membres de l’equip nacional que va participar en els recents Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, entre els quals figuren l’alcoià Néstor Abad i Rayderley Zapata, especialista en exercicis de sòl, acompanyaran els 80 gimnastes de l’Equip de Tecnificació del Club Antares en la realització dels exercicis i entrenaments.

El Club Antares Valencia ha programat també per a la jornada dos sessions d’entrenament de tres hores de duració cada una a l’aire lliure i de la qual podrà gaudir qualsevol ciutadà que s’acoste a la plaça de la Mare de Déu. La primera començarà a les 10:30 i s’allargarà fins a les 13:30 i la segona, en horari vespertí, serà de 16:00 a 19:00 hores, amb l’objectiu de donar a conéixer la gimnàstica i el seu entrenament entre els ciutadans.

Destacats