La nova pel·lícula del Hemisfèric 'America Wild. Parques Naturales' rep més de 7.000 espectadors en els seus 20 dies de projecció

Guardar

'America Wild. Parques Naturales'
'America Wild. Parques Naturales'

Més de 7.000 espectadors ja han vist la pel·lícula que mostra el fantàstic tresor natural dels parcs naturals d'Estats Units de la mà d'intrèpids exploradors. Aquesta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que aquests llocs són part essencial de l'esperit humà.

Durant aquest pont festiu, l'Hemisfèric amplia horaris amb sessions des de les 11.00 fins a les 20.00 hores incloent una sessió especial a les 15.00 hores. En el cas de 'America Wild. Parques naturales' hi haurà sessions  a les 16.00 hores, 18.00 hores i 20.00 hores i 'Caminant entre dinosaures. Planeta prehistòric 3D', a les 13.00 hores i 19.00 hores.

Els visitants a la Ciutat dels Arts i les Ciències poden triar cada dia entre les següents projeccions: les pel·lícules IMAX 'Univers Ocult', que mostra els llocs més llunyans de l'univers captats per alguns dels telescopis més potents del món; 'El vol de les papallones', amb la qual l'espectador acompanya a la papallona monarca en el seu viatge migratori,'Mirant l'invisible' i 'Robots', de National Geographic, a més d''Escapada al paradís 3D: una aventura de tortugues', que presenta una història d'amistat i treball en equip de les aventures de dues simpàtiques tortugues de mar, Sammy i Ray.

Destacats