La gira de Sona la Dipu continua a Barcelona, Zaragoza i Castelló amb Meridian Response i Miss Caffeina

La primera gira de guanyadors organitzada per la Diputació continua aquest cap de setmana després de completar l’aforament de la sala Joy Eslava de Madrid en el concert de Meridian Response i La Bien Querida el passat divendres 11 de novembre

Guardar

Meridian Response Joy Eslava Madrid
Meridian Response Joy Eslava Madrid

Meridian Response, un dels guanyadors de Sona la Dipu, continua la gira nacional organitzada per la Diputació acompanyats de Miss Caffeina amb una agenda plena de concerts per a aquest cap de setmana.

La primera parada serà en la sala Bikini de Barcelona hui a les 20:00. El divendres es desplaçaran fins a Zaragoza, on actuaran en la Sala López a les 21:00. Meridian Response i Miss Caffeina tancaran el cap de setmana amb un concert en la Sala Santos Club de Castelló, a les 20:30.

La gira nacional dels guanyadors del Sona la Dipu va arrancar el passat divendres 11 de novembre amb el concert de Meridian Response al costat de La Bien Querida, en el qual van completar l'aforament de la Sala Joy Eslava de Madrid.

En aquesta ocasió, el grup de la Diputació actuarà acompanyat de Miss Caffeina, qui acaba d'iniciar una gira per a presentar en sales més xicotetes el seu últim disc “Detroit”, en el qual s'inclouen temes més electrònics i melodies amb més energia i bailables.

Continua així la primera gira de guanyadors organitzada pel programa musical de la Diputació, la qual recorrerà durant els mesos de novembre, desembre i gener les sales més importants del país. Radio 3 serà el mitjà oficial de la gira, a través del com es promocionaran els diferents concerts i es difondrà la música de les bandes guanyadores.

Meridian Response ho componen Marta Domingo i Luis Martín, encara que en les seues actuacions en directe aconsegueixen els set integrants. Amb referents com Beach House o José González, els seus temes adquireixen un estil dream pop. Després de la seua actuació de matí en la capital espanyola, Meridian Response actuarà durant els mesos de novembre i desembre al costat de Miss Caffeina a Barcelona, Zaragoza, Castelló, Màlaga i Murcia.

Lígula, també guanyador de la novena edició de Sona la Dipu, començarà la seua gira l'1 de desembre, i acompanyats per Carlos Sadness recorreran les sales més emblemàtiques d'Alcalá d'Henares, Valladolid, Salamanca, Granada, Almeria i Madrid.

A més de la gira nacional, tots dos grups al costat d'altres grups participants en el concurs, actuaran en múltiples festivals i concerts durant el pròxim any, tant en la província de València com en la resta d'Espanya.

En aquesta aposta de la Corporació per la promoció de les bandes valencianes i emergents, Sona la Dipu ha estat present per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi.

 

Agenda de concerts

El mes de desembre comença amb els concerts de Lígula i Carlos Sadness, els qui es desplaçaran al centre de la península. El dijous 1 de desembre actuaran en la Sala Irish d'Alcalá d'Henares, a les 21:30. L'endemà, el divendres 2 de desembre es traslladaran fins a Valladolid per a donar un concert en la Sala Porta Caeli a les 21:30. I el dissabte 3 de desembre interpretaran els seus temes en la Sala Potemkin de Salamanca, a les 23:00.

Lígula i Carlos Sadness continuaran el seu gira de concerts pel sud del país, i actuaran el divendres 9 de desembre en la sala Planta Baja de Granada, a les 21:00, i el dissabte 10 de desembre en la Sala Madchester d'Almeria.

Meridian Response i Miss Caffeina conclouran el seu gira en el mes de desembre. El divendres 16 de desembre actuaran a Màlaga, en la Sala París 15, a les 21:00, i el dissabte 17 de desembre oferiran el seu últim concert d'aquesta gira en la Sala REM de Múrcia, a les 22:30.

La primera gira de concerts nacional dels guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu finalitzarà a Madrid, en la Sala La Riviera, on Lígula i Miss Caffeina actuaran el dissabte 21 de gener a les 19:30.

Arxivat a:

Destacats