La Filmoteca d'Estiu presenta 'La juventud', de Paolo Sorrentino

Guardar

16.08.05La_juventud-Sorrentino-1
16.08.05La_juventud-Sorrentino-1

La Filmoteca d'Estiu va presentar ahir  'La juventud' (2015), de Paolo Sorrentino. La pel·lícula també es podrà tornar a veure's hui i demà a les 22.30 hores .

Amb un repartiment internacional encapçalat per Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano i Jane Fonda, 'La juventud' conta la història d'un famós director d'orquestra retirat que se'n va de vacances junt amb la seua filla i un amic a un hotel dels Alps, on rep una invitació de la reina Isabel II per a dirigir una obra en l'aniversari del príncep Felipe. Presentada en la secció oficial del Festival de Cannes, 'La juventud' va guanyar els premis a la millor pel·lícula, director i actor (Michael Caine) en els Premis del Cine Europeu.

La programació de la Filmoteca d'Estiu s'engloba en un marc d'oferta cinematogràfica a l'aire lliure per a la ciutat de València amb el lema 'Estiu de Cinema', que conté també la programació de cine del MuVIM i de la Universitat de València per a aquest estiu, dins del pla 'Fes Cultura'.

La Filmoteca d'Estiu se celebra als jardins del Palau de la Música de València durant el mes d'agost, tots els dies de la setmana, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s'inicien a les 22.30 hores. El preu de l'entrada és de 3,50 euros. L'abonament per a deu sessions és de 25 euros. Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, a través de l'IVAC, la celebració de la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Gas Natural Cegas, la col·laboració de cervesa Turia i la participació de l'Aula de Cine de la Universitat de València en la programació.

Arxivat a:

Destacats