La Diputació organitza una jornada divulgativa sobre el patrimoni musical valencià

La jornada es realitzarà el pròxim 23 d'abril en la Sala Alfons el Magnànim del centre La Beneficència, amb aforaments encara restringits

Guardar

músicos
músicos

Les activitats culturals del centre La Beneficència comencen a recuperar el ritme habitual. L'àrea de Cultura de la Diputació de València vol reprendre moltes activitats que en les darreres setmanes havien estat bastant restringides per força de les condicions de la pandèmia.

En primer lloc, s'ha pogut programar una jornada d'estudi i debat sobre el patrimoni musical valencià el pròxim 23 de abril, coordinada pel musicòleg Jerahy García. La jornada serà presencial, amb un aforament limitat a 44 persones, i estarà oberta a músics i persones interessades, prèvia inscripció mitjançant un formulari disponible a https://culturadeproximitat.com/tres-finestres/

El diputat de Cultura, Xavier Rius, destaca el tradicional interés de la corporació en la divulgació musical. Per això, assenyala, "ara per primera vegada, comptarem amb una especial dedicació a l'impuls dels intèrprets, compositors i compositores més joves que es troben a punt de saltar al món professional". Amb el nou programa els joves trobaran un primer espai on exercir-se i trencar el gel amb el públic i establir una relació de proximitat.

Per altra banda, la jornada del dia 23, eminentment divulgativa, posarà el focus sobre la realitat del patrimoni musical valencià. La sessió del matí comptarà amb una sèrie de conferències on s'abordaran aspectes de la música des de disciplines com el dret, la musicologia, el màrqueting o la documentació. La sessió de la vesprada estarà dedicada a l'educació i difusió del patrimoni musical valencià amb una taula d'experts en la matèria.

Amb la present jornada, l'àrea de Cultura vol encetar un cicle anomenat "Música en construcció", que aspira a un acostament de la música clàssica pensat per als més joves i per a totes aquelles persones que volen aprofundir en el coneixement de la música i els seus protagonistes.

Arxivat a:

Destacats