La Diputació ofereix espectacles i tallers de ball infantils a La Canal, Camp de Túria, La Safor i La Ribera

Les trobades ‘d’Arrel’ continuen amb espectacles per als més xicotets durant octubre i novembre, amb programació a Millares, Nàquera, el Real de Gandia i Benicull de Xúquer

Guardar

Trobada d'Arrel a Sumacàrcer bailes tradicionales
Trobada d'Arrel a Sumacàrcer bailes tradicionales

Les trobades d’Arrel tornen als pobles i les comarques valencianes a la tardor. Després de les jornades de música i balls valencians celebrades entre març i juliol en Torrebaixa, Montaverner, Beniarjó i la ciutat de València, durant els mesos d'octubre i novembre diferents poblacions valencianes podran gaudir d'espectacles infantils i tallers de balls des d'un vessant lúdic i, al mateix temps, que mostre als nostres xiquets alguns dels nostres balls, danses i músiques d'una manera divertida.

La primera parada tindrà lloc aquest dissabte 5 d’octubre a Millars (La Canal de Navarrés), on a partir de les 11:00 hores se celebrarà un taller de danses i balls infantils, a càrrec de Tradamus Cultural a la Plaza del Hinchidor. Tot seguit, a les12:00 hores, se celebrarà un espectacle infantil a càrrec de La POP, la Petita Orquestra Peiotaire.

Dissabte 19 d’octubre serà el torn de Nàquera (Camp de Túria). En aquest municipi l'espectacle infantil ens portarà sobre l'escenari a Ramonets a la Plaça de l'Ajuntament, un grup que, si per alguna cosa s'ha destacat al llarg de la seua existència, és per atraure tant pares com xiquets.

Dissabte 9 de novembre i dissabte 23 de novembre, la versió jove d’Arrel arribarà als pobles de Real de Gandia (La Safor) i Benicull de Xúquer (La Ribera Baixa), acabant dissabte 30 de novembre de 2019 a València al Centre Cultural La Beneficència on, novament, hi haurà taller de danses i balls infantils, a càrrec de Tradamus Cultural. i concert a càrrec de Ramonets.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha manifestat "la importància que els més menuts puguen conéixer les nostres tradicions, i en concret, els nostres balls tradicionals i la nostra música d'una manera divertida". Per una altra banda, Josep Vidal, cap del Servei de Cultura, ha destacat que "la programació està pensada perquè no sols els xiquets, sinó també els seus pares, ho puguen passar bé i gaudisquen de forma conjunta, com s'ha fet sempre, als nostres carrers i places".

Destacats