La companyia Maintomano ompli d'humor i acrobàcies l'Off Romà de Sagunt a Escena

Guardar

EDUC_Maintomano-1
EDUC_Maintomano-1

La programació de l'Off Romà de Sagunt a Escena continua hui amb l'espectacle gratuït 'Ekilibuá', de la companyia Maintomano, que substituirà 'Huellas en la arena' per lesió de la seua intèrpret Didi Rodán.

Didi Rodán, protagonista de 'Huellas en la arena', va patir un contratemps la setmana passada que li va suposar la ruptura del seu canell dret. Donades les característiques del seu espectacle, que es realitza en la seua totalitat amb arena que l'artista modela amb les seues mans, la seua presència en l'Off Romà de Sagunt a Escena el dimecres 24 d'agost resulta completament impossible.

Davant d'aquesta eventualitat, la direcció artística del Festival ha decidit substituir aquest espectacle pel de la companyia Maintomano, que presenta el seu 'Ekilibuá', espectacle en què objectes de fusta i el duo protagonista s'alcen en diferents formacions geomètriques per a aconseguir audaços equilibris per mitjà de corrents dinàmiques de complicitat i humor.

'Ekilibuá' va ser reconegut amb la Menció Especial del Públic al Millor Espectacle de Carrer en la XVII Fira de Teatre de Castella i Lleó.

L'espectacle, gratuït i per a tots els públics, com tots els que s'ofereixen en l'OFF-ROMÀ, s'exhibirà hui a les 21.30 hores en l'escenari situat a la pujada al Castell de Sagunt.

Arxivat a:

Destacats