La Ciutat dels Arts i les Ciències i Berklee College Of Music continuen amb 'Un llac de concerts' en el mes de juliol

Guardar

Hui a les 20.00 hores, l'escenari situat en el llac del Museu de les ciències acollirà les actuacions del cantautor Ian Kagey i de Stephen Webber and Friends que interpretarà composicions de música electrònica.

D'aquesta manera continua el cicle de lliure accés 'Un llac de concerts' que es realitza en la Ciutat dels Arts i les ciències i en la qual els estudiants del campus a València de Berklee College of Music interpreten peces de diferents estils musicals.

Durant aquest mes de juliol també es realitzaran les actuacions dels alumnes i professors del València Performance Program. El dilluns, 18 de juliol a les 20.00 hores serà el torn dels professors Celia Mur, Jim Kelly, Rick Peckham, Fernando Huergo, Cristiane Karam, Brian Zalmijn, Polo Orti, Victor Mendoza, Mariano Steimberg, Dani Flors, Alon Yavnai.

El programa de concerts continuarà amb les actuacions dels estudiants del València Performance Program que es realitzaran el divendres, 22 a les 20.00 hores, el dijous, 28 a les 19.00 hores i el divendres, 29 de juliol tambíén a les 20.00 hores. 'Un llac de concerts' tornarà a la Ciutat dels Arts i les ciències en el mes de setembre.

Arxivat a:

Destacats