La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix una escola d'estiu amb activitats de ciència i medi ambient

Per a edats compreses entre 5 i 12 anys, es realitzarà de dilluns a divendres en tres torns del 28 de juny al 16 de juliol de 2021

Guardar

escuela verano ciutat de les arts
escuela verano ciutat de les arts

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat un programa educatiu per a la seua escola d'estiu, sota la missió 'Cuidar de la Terra, conservar-la i defensar-la', que enguany gira entorn dels avanços científics que permetran als xiquets i a les xiquetes viure en un món més sostenible. Tot això mentre es diverteixen en les instal·lacions de l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic.

Les persones interessades poden informar-se i reservar directament en la web consultar ací o en el telèfon 96 197 46 86 i en el correu [email protected]. El primer torn serà la setmana del 28 de juny al 2 de juliol, el segon torn del 5 al 9 de juliol de 2021 i el tercer torn del 12 al 16 de juliol de 2021. Per a més informació es pot consultar la citada web.

Jocs, jincanes, experiments científics, visites i tallers especials seran algunes de les experiències que els i les participants viuran per a convertir-se en autèntics defensors i defensores del Planeta. A més, gravaran un programa de TV dedicat a la preservació de la naturalesa on aportaran solucions per a protegir-la.

En l'Oceanogràfic coneixeran els aquaris i els ecosistemes marins descobrint la gran biodiversitat del 'planeta blau' i també les seues amenaces, formant part de la solució, convertint-se en científics i científiques. També visitaran el Palau de les Arts per a aprofundir en el concepte de l'art com a expressió d'un món millor.

Destacats