La Ciutat de les Arts i les Ciències aposta en 2017 per una entrada combinada per a visitar tot el complex

Guardar

cacfitur
cacfitur

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta en la nova edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2017 la seua aposta comercial per promoure les entrades combinades entre els turistes nacionals i internacionals i sobretot entre els agents de viatges professionals. Aquest producte garanteix una experiència completa en el complex, en incloure la possibilitat de conéixer els aquaris de l'Oceanogràfic i per un poc més, també els continguts interactius del Museu de les Ciències i les pel·lícules de l'Hemisfèric.

Es tracta de captar l'atenció del visitant interessat per l'Oceanogràfic perquè conega realment tota la Ciutat de les Arts i les Ciències, amplie la seua estada i aprofite totes les propostes que ofereix el complex. Com a exemple, l'entrada adult a l'Oceanogràfic, amb un cost de 29,1 euros, només s'incrementa 1,7 euros si es combina amb la del Museu de les Ciències. Per eixa quantitat podrà conéixer també el Teatre de l'Electricitat, L'Espai dels Xiquets, d'exposicions úniques com 'Els nostres dinosaures' amb rèpliques de 20 metres de longitud o el 'Bosc de Cromosomes' i les seues desenes de mòduls sobre curiositats científiques, entre altres continguts.

De la mateixa manera, per 2,3 euros més, l'entrada a l'Oceanogràfic s'enriqueix amb una projecció a l'Hemisfèric que explica en la seua programació amb pel·lícules de gran èxit de públic com 'America Wild' i que enguany inclourà tres novetats en cartellera.

En FITUR, tècnics de la Ciutat de les Arts i les Ciències mantindran reunions amb les principals agències de viatges i touroperadores per a tancar nous acords comercials, així com traslladar els avantatges que suposa per al client l'adquisició dels diferents tipus d'entrades combinades.

Animació científica en #FITUR2017

Els experiments de 'La Ciència a Escena' viatgen enguany a FITUR per a mostrar la ciència interactiva que caracteritza al Museu de les Ciències. Divulgadors científics realitzaran sessions en directe el dimecres 18 de gener durant tot el dia i el dijous 19 de gener al matí en les quals mostraran algunes de les experiències del taller 'Fred, fred' i també del Teatre de l'Electricitat amb un generador de Van de Graaff amb descàrregues elèctriques.

En el estand s'exposaran a més dues rèpliques de Pachyrhinosaurus que conviden als conéixer l'exposició 'Els nostres dinosaures' del Museu de les Ciències i la pel·lícula 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D'. Els visitants que compartisquen les seues fotos en el estand amb l'etiqueta #CACenFITUR podran participar en un sorteig d'invitacions per a gaudir al llarg del 2017.

Destacats