La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia la seua política de responsabilitat social

Guardar

pres_responsabilidad_social
pres_responsabilidad_social

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha aprovat en l'últim Consell d'Administració l'ampliació de la política de responsabilitat social que ja es va iniciar en el mes de març del 2016. Amb ella es pretén contribuir a la sensibilització de la societat sobre les problemàtiques de desigualtat social i de gènere, així com les ambientals. Es facilita l'accés a l'oci i a la cultura a determinats col·lectius i entitats amb limitacions econòmiques, en risc d'exclusió social, en general, i en particular a col·lectius o persones amb diversitat funcional i víctimes de violència de gènere.

En aquest sentit, el complex ha creat una tarifa especial, dirigida a aquests col·lectius, per a l'accés als recintes que gestiona. A més, posa a la disposició de dites col·lectives o entitats sense ànim de lucre altres recursos, com l'espai situat en el Passeig de Boterells de l'Umbracle per al desenvolupament d'activitats públiques dirigides a la sensibilització de la societat en general.

Mostra d'això és la presència del Racó Solidari en la recent campanya de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en la qual es van habilitar tres llocs del mercat de Nadal perquè diferents ONG's i associacions presentaren els seus projectes, una iniciativa en la qual van participar un total de 18 entitats.

Semestralment la Ciutat de les Arts i les Ciències publicarà els resultats en un informe de seguiment que serà accessible per a tots els ciutadans en el seu Portal de Transparència "Ciutat Oberta", situat en el lloc web www.cac.es.

A més d'aquestes línies d'actuació anteriors, la Ciutat de les Arts i les Ciències inclou dins de la seua política estratègies encaminades a minimitzar l'impacte ambiental de les seues activitats i que fomenten l'accessibilitat global de les persones amb diversitat funcional així com la contractació socialment responsable.

Destacats