La cantant valenciana Samantha serà membre del jurat del nou talent musical d'À Punt

La cantant, que acaba d'estrenar nou EP, fa el salt com a jutgessa en el concurs 'Duel de veus' en la televisió autonòmica valenciana

Guardar

samantha
samantha

Després de l'èxit del talent musical Family Duo, À Punt, la televisió autonòmica valenciana, continua apostant pels concursos de talent musical, i ara, amb Fremantle, la productora de 'Got Talent' i 'Mask Singer', À Punt prepara 'Duel de veus', en el qual Samantha Gilabert, concursant d''OT 2020', serà l'estrella del jurat, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal, la jove estarà acompanyada en aquest espai per la veterana Sole Giménez i pel còmic i comunicador valencià Eugeni Alemany, conegut després de ser reporter de 'Caiga quien caiga', que actualment és el presentador de 'Atrapa'm si ports', el concurs de coneixements que s'emet diàriament en la cadena pública valenciana.

D'aquesta manera, Samantha s'enfrontarà a un nou projecte televisiu amb un registre completament diferent després del seu pas per 'Operació Triomf 2020'. En aquesta edició, marcada per l'aturada que es va produir en la primera ona de la pandèmia de la covid-19, la cantant es va quedar a les portes de la final, convertint-se en la dècima expulsada després de protagonitzar grans actuacions amb temes com 'Milionària' (Rosalia) i 'Human' (Christina Perri), entre altres potents moments.

El seu fitxatge pel nou talent d'À Punt també coincideix amb el llançament de 'Res', el seu nou EP de vuit cançons, que inclou una col·laboració amb Lérica. Fa uns dies, l'artista llançava el videoclip del seu primer single titulat 'No passa res', que ha estat dirigit per Híbrid Abraxas.

Arxivat a:

Destacats