La Banda Simfònica Municipal i Spanish Brass s'uneixen per a interpretar un concert gratuït

Guardar

0301 BSMV-Foto Live Music Valencia
0301 BSMV-Foto Live Music Valencia

La Banda Simfònica Municipal interpretarà el pròxim dijous 11 de març a les 19.00 hores, un programa ple de ritmes i colorit amb el grup Spanish Brass, guanyador del Premi Nacional de Música l'any passat. D'aquesta manera les dues prestigioses formacions, dirigides per Rafael Sanz-Espert, pujaran a l'escenari de l'Auditori de Les Arts, per a oferir al públic assistent un repertori amb marcat accent valencià, a més de conegudes obres internacionals.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha destacat l'interés d'aquest concert, que condensa les línies programàtiques de la centenària agrupació com són "la col·laboració amb grans artistes i en aquest cas, grups del prestigi d'aquest, la destacada presència d'excel·lents compositors de la nostra terra i, el compromís d'obsequiar el públic fidel i a la resta d'assistents amb estrenes absolutes".

D'aquesta manera, els músics de la Secció de Metalls i Percussió la Banda Simfònica Municipal compartiran escenari amb el grup Sapanish Brass, per interpretar "La Péri", una memorable fanfàrria impressionista de Paul Dukas, el "Bolero per a Lluís", creat per Azael Tormo com sentit homenatge al seu amic i mentor Josep Lluís Masó i que és estrena absoluta per a metalls i percussió com també l'obra "Excursions" de Gregory Fritze. Una altra obra del programa és "Fierabrass", que convida al públic a prendre part de les aventures del Quixot, gràcies a l'enginy de l'alzireny Juan José Colomer. "Menu pour quatre", del professor José Suñer-Oriola, amb quatre deliciosos moviments i una adaptació del "Libertango", que commemora el centenari del naixement d'Ástor Piazzolla, completen el repertori del concert.

Cal recordar que per a garantir la seguretat dels assistents, hi hauran dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància interpersonal i l'ús obligatori de mascaretes. Les portes del recinte s'obriran 30 minuts abans de l'inici, permetent l'accés de manera còmoda i progressiva. Les localitats es poden obtenir de manera gratuïta en la web www.servientradas.com, fins a completar el màxim legal de butaques assignades.

Destacats