L'IVAM ofereix un recital d'òpera gratis en el hall del museu

Guardar

arxiu ep
arxiu ep

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) inicia aquest diumenge la temporada d'activitats musicals gratuïtes per a famílies amb un recital d'òpera a càrrec dels alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, dins de l'acord de col·laboració amb el Palau de les Arts.

A la una de vesprada en l''hall' principal del museu, la 'mezzosoprano' Amber Fasquelle i el baríton Omar Lara, acompanyats al piano per Stanislav Angelov, interpretaran peces de Debussy, Maurice Ravel o Enric Granados.

Es tracta d'una invitació a tots els amants de l'art i la cultura a gaudir gratis de l'òpera, un art total en el qual conflueix la música, el cant, la poesia, les arts plàstiques i, a vegades, la dansa.

Aquesta complexa alquímia fa que cada funció siga un espectacle extraordinari, monopolitzant la vista, l'oïda, la imaginació i la sensibilitat del públic, destaca la Generalitat en un comunicat.

Dins de la col·laboració entre l'IVAM i Els Arts, un diumenge al mes s'organitza un recital d'òpera en l''hall' del museu. És una de les seues accions conjuntes per a vincular el món de les arts plàstiques amb el de la música.

Destacats